Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde eleştirilen sahne!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde eleştirilen sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam eden Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin her yeni bölümü büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dizinin reytingleri bir ara çok iyi gelse de, geçtiğimiz hafta bir miktar düşüş yaşanması tedirgin etti.

Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizi evililikler ve boşanmaların iç yüzünü anlatan konusuyla kadın izleyicileri daha çok kendisine çekti.

Dizide Çolpan karakterini canlandıran Sumru Yavrucuk yine etkili performansı ile göz doldururken, bir sahne de dikkatleri çekti. Sarp Akkaya’nın canlandırdığı Sergen’in eşi Azra’yı aldatması dizinin heyecanını artırdı.

Çolpan, kızı Azra ile evli olan damadının gerçek yüzünü gördükten sonra söylediği bir sez ile dikkat çekti.

Çolpan’ın “Bir daha hayatı zindan ederim, bir daha yapma”şeklinde ekrana yansıyan sözlerine eleştiri var… Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu bu sahneye dikkat çekti ve aldatmanın ikincisinin olmayacağı uyarısında bulundu.

“Bir dahası mı var?” şeklinde mesaj yazan Koloğlu, eşini aldatmanın ikincisi olursa affedilmeyeceği yönündeki mesajın çok da gerçekçi olmadığını ifade etmiş oldu. Dizinin 6. yeni bölümünde Sergen ile Azra arasında yaşanacaklar hikayenin gidişatını belirleyecek.

Azra’nın aldatıldığını öğrenmesinin verdiği hınç ile ne yapacağı merak ediliyor. İşte 26 Ekim Salı günü yayınlanacak olan 6. bölümden 2. fragman: