Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu hayranları, hazır olun! Yepyeni ve sürpriz bir projeyle geliyor!

Elçin Sangu hayranları, hazır olun! Yepyeni ve sürpriz bir projeyle geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Kiralık Aşk dizisinde oynadıktan sonra ünlenen Elçin Sangu, bir süre ekranda yer almamış ve internet dizisi Yaşamayanlar’da olmayı tercih etmişti.

Hayranlarının uzun zaman beklediği Elçin Sangu, geçtiğimiz sezon sonunda ekrana veda eden Show TV’nin Çarpışma dizisiyle dönmüştü.

Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte kamera karşısına geçen Sangu’nun yeni sezonda bir dizide yer alıp almayacağı merak ediliyordu.

Elçin Sangu’nun tercihi ne olur bilinmez ama önemli bir proje için isminin geçtiği öğrenildi!

tv100 sitesinden Birsen Altuntaş’ın haberine göre Sangu, “İzmir’in Kızları” isimli yeni bir proje için imza aşamasında.

Serenay Sarıkaya gibi dizilere ara verme ihtimali doğan Sangu’nun, eğer kabul ederse müzikal devam ederken bir dizi projesinde yer alıp almayacağını ise önümüzdeki günlerde göreceğiz. Sarıkaya da 2. sezonu başlayan Alice Müzikali’nde yer almayı ve bir süre ekrandan uzak durmayı seçmişti.

Most Production imzalı müzikli oyunun Aralık ayında sahnelenmesi planlanırken, Sezen Aksu şarkılarından yola çıkılarak yazıldığı ve Elçin Sangu’ya da sesinin güzelliği ve opera mezunu olması nedeniyle teklif gittiği haberde yer almakta.

Bakalım Elçin Sangu, projeyi kabul edecek mi? Hayranları onu bu kez dizide ya da sinemada değil de sahnede izleme fırsatını bulabilecek mi?

Bekleyip göreceğiz…