Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan bir büyük başarı daha kazandı!

Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan bir büyük başarı daha kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çöp Adam dizisi başarılı bir hikaye olarak 2022-2023 sezonda izleyicilerle buluştu. Star TV’nin yeni sezondaki atağının bir parçası olan Çöp Adam, güçlü hikayesi ve etkileyici oyuncu performansları ile de konuşulan bir yapım oldu. Özellikle de sosyal medyada diziye yönelik çok olumlu yorumlar yapıldı. İzleyiciler hikayenin içine girdi ve her detayı en ince ayrıntısına kadar dikkatle takip etti.

Peri ile Tamer karakterleri de farklı bir hikaye olan Çöp Adam dizisiyle birlikte sosyal medyada büyük ilgi gördü. Somera’nın yaptığı araştırmaya göre 24 – 31 Mayıs haftasında en popüler dizi çifti olarak da Peri ve Tamer’in en çok iletiyi elde ederek birinci olduğu ortaya çıktı. Daha önce de en popüler dizi çiftleri listesinde ilk 5 içinde yer alan Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan ikilisi, bu sefer birinciliği elde ederek önemli bir başarı daha kazandı.

Çöp Adam dizisi farklı hikayesi ve duygusallığın zirve yaptığı bölümleri ile sosyal medyada sürekli konuşulan bir yapım haline geldi. Elçin Sangu hayranları Peri karakterinin yaşadıklarına üzüldü ve onun düzelmesini çok arzu etti.

Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan bir büyük başarı daha kazandı! 7

Engin Altan Düzyatan’ın hayranları ise usta oyuncunun dizideki Tamer karakteri ile birbirinden farklı duyguları ekran başında yaşama fırsatı buldu.

Çöp Adam dizisi her ne kadar ilk başlarda çok daha iyi reytingler alsa bile, son dönemde biraz ilgi kaybına da uğradı. Ancak buna rağmen dizinin güçlü bir şekilde ayakta kaldığını, sosyal medyada çok konuşulduğunu ve izleyicilerin projeden dolayı tatmin olduklarını söylemek yanlış olmayacaktır.

Somera’nın ‘en popüler çiftler’ araştırmasında da geçtiğimiz hafta Peri ile Tamer çiftinin 129 bin ileti ile birinci sırada yer alması da Çöp Adam dizisinin başarısını ortaya koyuyor.