Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar’ın Cannes başarısı, Demet Özdemir’i tahtından etti!

Merve Dizdar’ın Cannes başarısı, Demet Özdemir’i tahtından etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizisiyle birlikte yeniden ekranlara dönüş yapan Demet Özdemir, başarılı bir performans ortaya koydu. 14 bölüm süren dizinin ilk sezonu tamamlandı. Engin Akyürek ile de çok iyi partnerlik süreci geçiren Özdemir, sosyal medya ortamında da çok konuşulan isimlerden birisiydi.

Demet Özdemir’in başarılı Farah performansı ile birlikte sosyal medyadaki hayranları da oyuncuya büyük destek sundu. Son haftalarda da Adba TV tarafından haftalık yapılan ‘en popüler kadın oyuncular’ listesinde Demet Özdemir’in ismini birinci sırada görmekteydik.

Ancak 23-29 Mayıs haftasında işler değişti. Merve Dizdar bir anda gelip listenin ilk sırasına oturdu. Dizdar’ın çok da büyük bir sürpriz yaşadığı Cannes Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu olması sosyal medyayı da etkisi altına aldı.

Merve Dizdar ile ilgili sosyal medya ortamında çok sayıda paylaşım yapıldı. Oyuncuya gösterilen bu ilgi aynı zamanda Demet Özdemir’in ‘en popüler kadın oyuncu’ unvanını da rakibine kaptırmasına neden oldu.

Merve Dizdar'ın Cannes başarısı, Demet Özdemir'i tahtından etti! 8

Merve Dizdar 65 bin 500 ileti üzerinden haftanın en çok konuşulan kadın oyuncusu olarak listenin ilk sırasına yerleşti. Demet Özdemir ise 43 bin 400 ileti ile ikinci sırada bulunuyor.

Sıla Türkoğlu, Afra Saraçoğlu ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un ilk 5 içinde bulunduğu listenin gelecek hafta nasıl şekilleneceği de merak konusu oldu.

Zira Demet Özdemir’in başrolünde yer aldığı Adım Farah dizisi sezon finali yaptı ve bu durum sosyal medyadaki etkileşimin de etkilenmesine neden olacak bir durum olarak gözüküyor.

Merve Dizdar'ın Cannes başarısı, Demet Özdemir'i tahtından etti! 9