Ana sayfa Dizi Haberleri Al Sancak dizisi fanlarının arzusu gerçek oldu, şimdi yenilik zamanı!

Al Sancak dizisi fanlarının arzusu gerçek oldu, şimdi yenilik zamanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Al Sancak dizisi perşembe akşamları TRT1 ekranında yayınlanıyor ve geniş bir hayran kitlesi de diziyi sadakatle takip ediyor. Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolündeki dizi, Türk askerinin kahramanlıkları üzerine kurgulanan bir yapım olarak büyük ilgi çekti.

İlk başladığı dönemde savaş sahneleri ile çok beğenilen ve çekim kalitesi çok yüksek bulunan dizinin Türk Silahlı Kuvvetleri’nden aldığı destek ile öne çıkması beklenen bir durumdu. Reytingleri de ilk dönemlerde iyi gelen Al Sancak dizisi, daha sonra kısmı olarak izleyici kaybı yaşadı ama yine de ortalamanın üzerindeki reytingleri ile ayakta kalmayı başardı.

TRT1’in dizinin devam edip etmemesi yönünde bir süre beklemesi izleyicilerde panik yaratmıştı. Ancak son gelen bilgilere göre TRT1 yetkilileri ve yapımcı tarafından Al Sancak dizisinin ikinci sezonda da devam etmesi yönünde bir kararlılık gözlemleniyor.

Al Sancak dizisinin hayranları da heyecanla bu haberi bekliyordu. Birçok dizi hayranı, “Dizi çok mükemmel ilerliyor. inşallah hep böyle devam eder” şeklinde yorumlar yaparak sosyal medyadan desteklerini ortaya koyuyor.

Her yeni bölümde dizinin daha güzelleştiğini ifade edenler de var. İkinci sezonda da izleyici ilgisini çekmek için yine aksiyon dolu sahneler, olaylar olacaktır. Ancak senaristlerin ilk başladığı gündeki büyük ilginin bir süre sonra azalmasını da dikkate alarak, dizinin daha geniş kitlelere hitap etmesi adına yaz arasında yenilikler düşünmesi de gerekecek.

Yeni oyuncular ve hikayede karşıtlık oluşturacak düşman karakterler ile Al Sancak dizisi gelecek sezonda da ilgi çekici yapımlardan birisi olabilir. Dizinin 18. bölümü perşembe akşamı yayınlanacak ve bir sonraki hafta da 19. bölüm ile birlikte ekip yaz arası verecek.