Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu yeni projesindeki yeni partneri ile yine gündemin zirvesinde!

Elçin Sangu yeni projesindeki yeni partneri ile yine gündemin zirvesinde!

tarafından ker_def

Elçin Sangu’nun ismi son dönemde 2 yeni projede geçiyor. Bunlardan birisi Star TV ekranında yayınlanacak olan Çöp Adam dizisi. Engin Altan Düzyatan ile birlikte kamera karşısına geçen ve yeniden dizilere dönmesi ile hayranlarını mutlu eden Elçin Sangu, Peri isimli karakterle öne çıkacak.

Çöp Adam dizisinin yanı sıra Elçin Sangu’nun yine herkesi fazlasıyla etkileyecek bir başka projesi daha var. Oyuncu, 23 Ekim Pazar günü ilk gösterimi yapılan ‘Jekyll & Hyde’ isimli müzikalde başrolde bulunuyor. Tanıtımları ile sosyal medyada çok ilgi gören müzikal, Elçin Sangu hayranlarını da bir hayli heyecanlandırdı. Oyuncu hem sosyal medyada hem de basında son günlerde iki farklı projesiyle gündemin ilk sıralarında yer alıyor.

Elçin Sangu yeni projesindeki yeni partneri ile yine gündemin zirvesinde! 8

Elçin Sangu’nun müzikaldeki partneri ise ünlü şarkıcı Hayko Cepkin oldu. Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü ‘Jekyll & Hyde’ müzikali, Antre Production yapımıyla çarpıcı bir prodüksiyon ve muhteşem bir kadro ile Türkiye’de sahnelendi.

Tek bedende iki farklı kişiyi canlandırması ile dikkatleri çeken Hayko Cepkin, iddiasını ortaya koydu. Elçin Sangu da yılın başlarında tiyatro sahnesine bir başka oyun ile çıkmıştı. Şimdi ise yep yeni bir müzikal ile yeniden sahnede yer alan ünlü oyuncu, performansı ile hayranlarını yine şaşırtmadı.

Elçin Sangu yeni projesindeki yeni partneri ile yine gündemin zirvesinde! 9

Babası için yeni bir tedavi arayışındaki Dr. Jekyll’ı canlandırarak oyuna başlayan Hayko Cepkin, müzikalin ilerleyen dakikalarında ‘Mr. Hyde’ kimliğine büründü. İhtişamlı bir orkestra eşliğinde sahnelenen oyunda Cepkin, bir yandan müzikale özel hazırlanan şarkıları seslendirirken diğer yandan oyunculuğuyla göz doldurdu.

Hayko Cepkin, Elçin Sangu’nun yanı sıra müzikalde; Nermin Koçak, Umut Kurt, Cenk Bıyık ve Fatih Al gibi isimler de bulunuyor.

Müzikal sahnede 45 kişilik dev bir ekip tarafından sergilendi. Kostümleri, dekorları, müzikleri, dans performanslarıyla yılın oyunu olmaya aday ‘Jekyll & Hyde: Bir Broadway Müzikali’ etkileyici bir başlangıç yaptı.

Müzikalin sahneleneceği diğer tarihler şöyle:

06 Kasım – Zorlu PSM Turkcell Sahnesi

15 Kasım – Zorlu PSM Turkcell Sahnesi

30 Kasım – Zorlu PSM Turkcell Sahnesi