Ana sayfa Dizi Haberleri Seray Kaya o kadar mutlu ki! Bir Küçük Gün Işığı dizisi kelebek etkisiyle dünyada ses getiriyor!

Seray Kaya o kadar mutlu ki! Bir Küçük Gün Işığı dizisi kelebek etkisiyle dünyada ses getiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seray Kaya, atv’de pazartesi akşamları yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisi ile yeniden hayranlarının karşısına çok güçlü bir rolle çıktı. Elif karakterini canlandıran oyuncu, dizinin güçlü hikayesi ile izleyicilerden büyük karşılık bulmasından memnun.

Geçtiğimiz hafta Fransa’nın Cannes kentinde yapılan MIPCOM televizyon fuarına da partneri Berk Oktay ile birlikte katılan Seray Kaya, güzelliği ile dikkatleri çekmişti. Oyuncu, kısa süren bu seyahatten sonra yeniden sete döndü ve her şeyin yolunda gittiğini açıkladı.

Seray Kaya, sokakta muhabirlerle karşılaştı ve soruları yanıtladı. Dizinin iyi gittiğinden bahseden oyuncu, “Projemiz şu an için çok güzel gidiyor. Seyircimiz de sevdi, bizimle beraber bu yolculukta bize eşlik ediyorlar. Çok mutluyuz. Yurt dışı ülkelerden de çok güzel ilgiler aldık. Dizimiz İspanya’ya satıldı. Bunun için çok mutluyuz. Yayılıyoruz, büyüyoruz bundan dolayı çok heyecanlıyız” açıklamasında bulundu.

Seray Kaya o kadar mutlu ki! Bir Küçük Gün Işığı dizisi kelebek etkisiyle dünyada ses getiriyor! 8

Bir Küçük Gün Işığı dizisi MIPCOM fuarında yapılan anlaşma kapsamında İspanya’nın Mediaset yayın kuruluşu tarafından satın alındı. İspanyol izleyicilerin Türk dizilerine ilgisi sürerken, Bir Küçük Gün Işığı’na sosyal medyada da yoğun bir destek sürüyor.

Özellikle de İspanyol izleyicilerin diziye gösterdikleri ilgiyi sosyal medyadaki güçlü etkileşim çalışmalarından fark edebilirsiniz. Bu durumun Mediaset yayın kuruluşunu da diziyi satın almaya iten nedenlerden birisi olma ihtimali yüksek gözüküyor. A Little Sunshine ismi ile yurt dışı piyasasına açılan dizinin başka ülkelere de satışının yapılması bekleniyor.

Seray Kaya o kadar mutlu ki! Bir Küçük Gün Işığı dizisi kelebek etkisiyle dünyada ses getiriyor! 9

Yurt dışından gelen olumlu yorumların da çok güzel olduğunu anlatan Seray Kaya, kelebek etkisi ile dizinin büyümesi nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade etti.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin kendisi için ilk başrol olduğunu ve böyle güzel bir projeye denk geldiği için de memnunluk duyduğunu ifade eden Seray Kaya, bu rolün kendisine emanet edilmesinden mutluluk duyduğunu anlattı.

Oyuncu, “Büyük bir sorumluluk, elimden geldiğince bende bu sorumluluğun üstesinden gelmeye çalışıyorum” diye konuştu.