Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu’da bir işler var ama anlayana aşkolsun!

Elçin Sangu’da bir işler var ama anlayana aşkolsun!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kiralık Aşk dizisinde oynadıktan sonra yıldızı parlayan ünlü oyuncu Elçin Sangu, sonrasında Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünde yer aldığı Çarpışma dizisinde oynamıştı. Oyuncu, bir sezon süren dizinin ardından daha sonra ekrana İyi Günde Kötü Günde dizisi ile geldi.

Ozan Dolunay ve Yasemin Allen ile başrolünü paylaştığı dizisi, beklenen reytingi alamayınca Star TV tarafından 6 bölümde ekrandan kaldırıldı. Sangu, büyük emek verilen projenin 6 bölümde anlaşılamayacağı, kanalın şans tanımadığı söylemleriyle sitem etmiş ve bu durumu eleştirmişti.

Sangu, Kiralık Aşk’tan sonra dijital platform için de bir dizi yapmıştı. BluTV’de yayınlanan ve Yaşamayanlar isimli Türkiye’nin ilk vampir dizisi olarak adlandırılan dizide oynamıştı.

Elçin Sangu’nun son dönemdeki dizi şanssızlığı hayranları için de üzücü bir durum. Yeniden bir projede görmek için sabırsızlanıyorlar ünlü oyuncuyu.

Şu an için isminin geçtiği ya da netleşen bir proje yok ama Sangu’nun hayranlarına bir sürprizi var anlaşılan!

Ünlü Oyuncu, instagram sayfasından son olarak aşağıdaki paylaşımları yaptı.

Elçin Sangu'da bir işler var ama anlayana aşkolsun! 8

Bir paylaşımına yazdığı notla da merakta bıraktı. Elçin Sangu, “Bir şey geliyor ama dur bakalım” notuna gülücük de ekledi ve sonunu açık bıraktı…

Bakalım bu sözlerden sonra oyuncudan nasıl bir sürpriz gelecek…

Elçin Sangu'da bir işler var ama anlayana aşkolsun! 9