Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah’ın paylaşımı, Masumlar Apartmanı sürprizini ortaya çıkardı!

Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah’ın paylaşımı, Masumlar Apartmanı sürprizini ortaya çıkardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında dün akşam 26. bölümüyle ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisi, yine izleyenlere soluksuz anlar yaşattı! Her sahnesini gözünü kırpmadan izleyenler için yeni bölüm son derece etkileyici gelişmelerle heyecanı doruğa çıkardı. İnci ve Safiye’nin konuşması herkesi hüzünlendirirken, Naci’nin gidişi ise ayrıca üzdü.

Son sahnelerde Gülben’in Esat ve Esra’yı sarılırken görmesinden sonra merdivenlerde yaşadığı kriz anı da yine dizinin çarpıcı anlarından birisiydi.

En son sahnede ise trene bakakalın Safiye’nin yaşadığı acı, izleyicinin de yüreğine oturdu adeta! Evinden ilk kez bu kadar uzağa giden Safiye, İnci sayesinde trene binip giden Naci’nin peşinden istasyona geldi.

Ancak onu bulamadan tren kalktı! Safiye ve İnci’nin çaresizce birbirlerine baktıkları anlar, diziyi takip edenleri de çok hüzünlendiren bir sahneydi.

Fakat sosyal medyada düşen bazı fotoğraflarla birlikte gelecek bölümdeki sürpriz de ortaya çıktı! Naci gitmiyor! Bir şekilde trenden iniyor. Tansel Öngel’in oynadığı Naci’nin hikayesi 13 bölümlüktü ama senaristler bir şekilde hikayeyi daha da uzatmaya karar vermiş görünüyor!

Ezgi Mola, instagram hesabından tren istasyonundaki o sahnenin bir kaç saniye sonrasında çekilen bir fotoğrafı paylaştı. Bu fotoğrafla birlikte İnci ile Safiye birbirlerine bakakalmışken Naci’nin bir anda arkada belirdiği görülüyor…

Tam o sahnenin devamını bir sonraki hafta izleyeceğiz ancak sosyal medyada fotoğraflar çoktan yayılmaya başladı bile. Bu arada dizinin dünkü yayınından saatler önce de Farah Zeynep Abdullah aşağıdaki fotoğrafı paylaştı.

blank

Bu paylaşımlarla birlikte sahnenin devamının da çekildiği anlaşıldı. Bir şekilde trenden inen Naci’nin Safiye’nin karşısında durduğu ve Safiye’nin de mutlulukla gülümsediği o an ile birlikte Naci sürprizi de bir hafta önceden ortaya çıktı…

İşte sosyal medyadaki paylaşımlardan bazıları…

blank

blank

blank