Ana sayfa Dizi Haberleri Hafsanur Sancaktutan’oın dünyaya açılma fırsatı avucunun içinde!

Hafsanur Sancaktutan’oın dünyaya açılma fırsatı avucunun içinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hafsanur Sancaktutan hem yetenekleri hem de güzelliği ile son dönemde ismi en çok konuşulan genç oyunculardan birisi oldu. Sosyal medyada da büyük bir destek bulan oyuncu, Türkiye’de çok popüler hale geldi ama yurt dışında yeterince tanınmıyor.

Özge Gürel, Hande Erçel, Demet Özdemir gibi Türikye dışındaki coğrafyada çok etkili olan kadın oyuncular arasına Hafsanur Sancaktutan’ın da girebilmesi için önemli bir fırsat ortaya çıktı.

2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Hafsanur Sancaktutan, önce sempatikliği ile herkesin gönlünü kazandı. 2018 yılında Gülperi isimli diziyi izleyenler Fidan karakterinde oyuncuyu çok başarılı bulmuştu. Ardından Aşk Ağlatır da ilk kez başrolde yer alan oyuncu, partneri Deniz Can Aktaş ile birlikte adeta parladı… Dizi kısa sürdü ama iki başrol oyuncusunun önünü açması konusunda büyük iş yaptı.

Birçok teklif alan ve bunların arasında da Son Yaz’ı tercih eden Hafsanur Sancaktutan, 26 bölüm süren proje ile birlikte adeta patlama yaptı. Sosyal medyada çok hızlı bir popülerlik süreci yaşayan oyuncuya gösterilen ilginin nedeni çok başarılı bir oyunculuk sergilemesiydi… Alperen Duymaz ile iyi bir partnerlik süreci yaşayan ve Son Yaz da yeteneklerini sergileyen Hafsanur Sancaktutan, artık birçok başrol teklifi alan bir oyuncu haline geldi.

Hafsanur Sancaktutan, Türkiye’de kısa sürede parladı ama yurt dışında bu kadar çok tanınmıyor. Disney Plus için hazırlanan Dünya ile Benim Aramda isimli yeni dizi projesi ise oyuncunun eksik kaldığı yurt dışı bilinirliğine büyük katkı yapacaktır.

Disney Plus’ın Türkiye’de yayına başlaması ile birlikte yerli projeler de hız kazanacak. Bu yapımlardan birisi de Dünya ile Benim Aramda isimli proje. Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un başrolünde yer alacağı dizi, Hafsanur Sancaktutan’ın da Disney Plus’un tüm dünyadaki izleyicilerine kendisini göstermesi için büyük bir fırsat sunacak.