Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu’nun vampiri oynadığı dizi Yaşamayanlar’ın ilk fragmanı yayınlandı…

Elçin Sangu’nun vampiri oynadığı dizi Yaşamayanlar’ın ilk fragmanı yayınlandı…

tarafından zk zk

Türkiye’nin ilk vampir dizisi olma özelliğini taşıyan Yaşamayanlar’ın büyük bir merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde Elçin Sangu, Kerem Bursin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç’in rol alacağı Yaşamayanlar, Blu TV’de yayınlanacak.

Elçin Sangu’nun Kiralık Aşk dizisinden sonra yeniden dizilere dönmesini bekleyenler bu kez bambaşka bir karakterler karşılaşacak. Türkiye ilk yerli vampir dizisiyle çok yakında tanışacak.

Blu TV’de yayınlanacak olan dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Kerem Bursin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç gibi yeni dönemin en ünlü oyuncularından bazıları yer alıyor.

 Yaşamayanlar ilk fragmanıyla büyük merak uyandırdı.

Dizinin tanıtımı “Dünya yalnızca bize ait sanıyorduk ama onlar aramızdalar ve elimizdeki her şeyi almaya kararlılar. #Yaşamayanlar yakında sadece BluTV’de! ” sözleriyle yapıldı.

YAŞAMAYANLAR İLK BÖLÜM FRAGMANI

Yönetmenliğini Alphan Eşeli’nin, senaristliğini Pınar Bulut’un üstlendiği, kadrosunda Elçin Sangu, Kerem Bursin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı dizi için geri sayım başladı.

YAŞAMAYANLAR 8 YA DA 10 BÖLÜM OLACAK

8 yada 10 bölüm olarak düşünülen projenin vampir hikayesi olacağı bekleniyor. Projenin cast çalışmaları devam ettiğinden dizi henüz yapım aşamasında ve tamamlanmadı.