Ana sayfa Yabancı Dizi Elementary Yeni Sezonuyla FOXCRIME’da

Elementary Yeni Sezonuyla FOXCRIME’da

tarafından ker_def

Sherlock Holmes hikayelerine modern bir bakış açısı getiren “Elementary”, yeni sezonuyla 14 Haziran’dan itibaren her Cuma saat 20.30’da FOXCRIME’da.

Rehabilitasyondan çıkarak Londra’dan Manhattan’a gelen Sherlock Holmes, babasının ayarladığı eski cerrah olan Dr. Joan Watson ile birlikte yaşamaya başlar. Tıbbi ehliyeti, birkaç yıl önce kaybettiği bir hastanın ardından elinden alınan Joan ile New York’ta polislere danışmanlık vermeye karar veren Sherlock, kısa sürede iyi bir ikili haline gelir ve şehrin en zorlu davalarını çözmek için birlikte çalışmaya başlar. Yeni sezona ayrı yollardan başlayan Sherlock Holmes ve Dr. Watson, hem ortaklıklarını hem de dostluklarını onarmaya çalışırken geçmişten gelen karakterler ise ikilinin uzlaşmasını engellemektedir.

Sherlock Holmes hikayelerine modern bir bakış açısı sunan ve Lucy Liu ile Johnny Lee Miller’ı başrollerde izlediğimiz “Elementary”, 7. sezonuyla 14 Haziran’dan itibaren her cuma saat 20.30’da FOXCRIME’da.

Dünyanın en iyi suç ve polisiye dizilerinin adresi FOXCRIME; D-Smart, KabloTV, Tivibu ve TV+platformlarından izlenebiliyor.