Ana sayfa Güncel Haberler Nazilerin Gizli Dünyası National Geographic’te

Nazilerin Gizli Dünyası National Geographic’te

tarafından ker_def

İkinci Dünya Savaşı sırasında Avrupa’ya korku salan SS’lerin hayatına benzersiz bir şekilde ışık tutan “Nazilerin Gizli Dünyası: Büyük Güç”, yeni bölümüyle 14 Haziran Cuma günü saat 22.00’de National Geographic’te.

“Seçkin bir ırk” olduklarına inanan ve kendilerine “SS” adını veren bir ordu, İkinci Dünya Savaşı esnasında Avrupa’nın dört bir yanında bir terör kampanyasına başladı. Bir zamanlar bu ordunun bir parçası olanlar, o dönemde yaptıkları tüm zulümlerin kutsal bir amaca, yani “Almanya’yı koruma”ya hizmet ettiğini düşünerek Hitler’e sadakatlerini ispatladılar. Yaşananların ardından, 70 yıl sonra bazıları savaş esnasındaki davranışlarından pişmanlık duysa da bazıları hala yapılanların haklı eylemler olduğu konusunda ısrarcı. National Geographic, yaşayanların ağzından hikayeler ve daha önce hiç görülmemiş arşiv görüntüleriyle SS üyelerinin hayatlarına ışık tutuyor.

Tarihin sır perdesini aralayan “Nazilerin Gizli Dünyası: Büyük Güç”, yeni bölümüyle 14 Haziran Cuma günü saat 22.00’de National Geographic ekranlarına geliyor.

Ödüllü yönetmenlerden nefes kesen belgeselleri, dünyaca ünlü oyuncuların rol aldığı kaliteli yapımları ve ses getiren lokal prodüksiyonları Türk izleyicisi ile buluşturan National Geographic kanalını Digiturk, D-Smart, KabloTV ve Tivibu platformlarından izleyebilirsiniz.