Ana sayfa Dizi Fragmanları Eleştiri bombardımanı işe yaradı! Aşk Mantık İntikam asıl şimdi romantik komedi olmayı hak etti!

Eleştiri bombardımanı işe yaradı! Aşk Mantık İntikam asıl şimdi romantik komedi olmayı hak etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizisinin romantik komedi hikayesi olarak başladığı ilk bölümler güzeldi. 2021 yılının Haziran ayında izleyicilerle buluşan dizi, Eylül’e kadar eğlenceli bir şekilde devam etti. Dizi hayranlarını da bu tarzı ile çok memnun eden hikayeye ne olduysa Eylül ayında oldu.

Dizinin senaristleri cuma rekabetine yeni katılan yapımların karşısında güçlü durabilmek için romantik komediden taviz verdi ve dram hikayesi olarak diziyi devam ettirdi. Artık ne eğlence ne güldürmece ne de romantizmin kalmadığı Eylül’den Şubat ayına kadar izleyiciler adeta senaristi eleştiri bombardımanına tuttu. Dizinin reytingleri de son dönemde bir hayli düştü… Aşk Mantık İntikam’ın 39. bölümde final yapacağını bilenler, son bölümleri en azından romantik komedi tarzıyla görmek istiyordu.

Eleştiri bombardımanı işe yaradı! Aşk Mantık İntikam asıl şimdi romantik komedi olmayı hak etti! 8

Senaristler sonunda bu durumu gördü ve izleyicilerin istediği romantik komediye dönüşü gerçekleştirdi. 4 Mart Cuma günü yayınlanacak olan 35. bölümde de romantizmin izleri çok güçlü…

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisi yine hayranlarını mest ediyor ve yine ne kadar güçlü bir uyumları olduğunu sergiliyor. Yayınlanan fragmanlara hayran kalan dizinin takipçileri, ilk bölümlerin tadını almaya yeniden başlayacak.

Eleştiri bombardımanı işe yaradı! Aşk Mantık İntikam asıl şimdi romantik komedi olmayı hak etti! 9

Ozan Esra’nın, kendisine savunma şansı bile vermeden boşanma protokolü hazırlatmasına kırılmıştır. Esra’ya protokolü avukatına inceletip imzalayacağını söyler. İpler iyice kopma aşamasına gelmiştir. Musa ve Zeyno bu durumu fark edip, müdahale ederler.

Onları balayını geçirmek için gittikleri romantik dağ evine çağırıp sorunlarını konuşmaları için orada mahsur bırakırlar. Birbirlerine kırgın olan Ozan ve Esra gururlarını aşıp aşklarına teslim olabilecek mi? Yeni bölümde bu sorunun yanıtını bulabilirsiniz.