Ana sayfa Sosyal Medya Deneme süresi bitti, eller cebe! Melisa Sözen’den dijital dizi yapımcılarına mesaj!

Deneme süresi bitti, eller cebe! Melisa Sözen’den dijital dizi yapımcılarına mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Melisa Sözen, 2000 yılından itibaren projelerde yer almaya başladı. Oyunculuk konusunda 22 yıllık tecrübesi bulunan Melisa Sözen, birbirinden önemli rolleri canlandırdı. Hem sinemada hem de dizi sektöründe birçok rolüyle hatırladığımız oyuncu, geçen sezon Kırmızı Oda dizisindeki çıkışı ile herkesi mest etmişti.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? isimli Perihan Mağden imzasını taşıyan romanın dizi versiyonunda başrolde yer alan oyuncu, Kapadokya’da uzun süren dizi çekimlerinde yer aldı. Çekimlerin tamamlanmasının ardından İstanbul’a dönen Melisa Sözen, “Birkaç aydır çalışıyordum, şimdi dinlenme dönemine geçtim” dedi.

Netflix’te yayınlanacak olan dizinin konusunu anlatamayacağını belirten oyuncu, dizinin yakın bir zaman içinde yayınlanacağını duyurdu. “Çekimler bitti, çok güzel bir iş oldu” diyen Melisa Sözen, heyecanla dizinin izleyicilerle buluşmasını beklediğini söyledi.

Deneme süresi bitti, eller cebe! Melisa Sözen'den dijital dizi yapımcılarına mesaj! 103

Henüz dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda bir bilgi yok. Ancak çekimlerin tamamlandığı ve montaj aşamasının devam ettiği biliniyor. Televizyon dizilerinin sürelerinin uzun olmasının dijital platformları daha cazip yaptığını belirten Melisa Sözen, “Kendi adıma hikaye çok önemli, biraz ona bağlı” diye konuştu. Senaryoya bakarak proje tekliflerini değerlendiren oyuncu, televizyondaki reyting konusunun da öngörülemeyeceğini belirtti.

Televizyon projelerine oranla dijital dizilerde oyuncuların aldıkları ücretler biraz daha düşük oluyor. Melisa Sözen, bu durumun ileride yaşanmayacağına yönelik bir düşünceye sahip olduğunu söyledi. Oyuncu, “Dijitalin bir deneme süresi vardı, o sürede herkes birbirine destek veriyordu. Dijital platformlarda güçlendi, dolayısıyla çok büyük bir fark olacağını zannetmiyorum” dedi.

Oyuncu bu sözleriyle dijital dizi yapımcılarına mesaj yollamış oldu. Artık televizyon dizilerindeki oyuncu ücretlerinin, dijital projelere de yansıması gerektiğini belirten Melisa Sözen, destek sürecinin bittiğini ilan etmiş oldu.