Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Elif dizisinin bir tekrarı gibi! Canım Annem çok göz önünde değil ama yurt dışı başarıları bir harika!

Elif dizisinin bir tekrarı gibi! Canım Annem çok göz önünde değil ama yurt dışı başarıları bir harika!

tarafından ker_def

tv8 ekranlarında yayınlanmakta olan ve pek de göz önüne çıkamayan Canım Annem isimli günlük dizinin yurt dışında önemli bir başarıya imza attığını biliyor musunuz? Trajik bir hikayesi bulunan ve oyuncu kadrosu olarak da dikkat çeken Canım Annem dizisi 3 ay içerisinde tam 9 ülkeye satıldı…

Ypımcılığını Saran Studios ve Stellar Yapım’ın üstlendiği, günlük dizi “Canım Annem” son olarak da İspanya’da izleyiciyle buluştu. Şubat ayında TV8 ekranlarında yayın hayatına başlayan “Canım Annem” İspanya’nın Divinity kanalında “Querida Madre” ismiyle İspanyol izleyicisinin beğenisine sunuldu. 3 aylık dönemde tam 9 ülkede yayına başlaması ile Canım Annem dizisinin büyük bir başarı kazandığını söylemek gerekiyor.

Türkiye’de çok fazla göz önünde olmasa ve fazlaca haberleri yapılmasa da birçok izleyici dizinin tutkunu olmuş durumda. Canım Annem özellikle bir döneme damga vuran Elif dizisi gibi, Türkiye’de biraz geri planda gibi duran ama yurt dışında müthiş başarılar kazanan bir yapım olma yolunda ilerliyor.

Yönetmenliğini Ece Tahtalıoğlu Pertez ve Emrah Şendur’un üstlendiği “Canım Annem” dizininin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Işık Demirel, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Cansın Mısırlı, Faruk Pakiş, Özlem Savaş, Kayra Zabcı, Emin Önal, Belma Mamati, Yavuz Pekdiker ve Emre Atılgan.”

Altı yaşındaki Zeynep’in bir kazada annesini kaybetmesi ile başlayan hayat hikayesini anlatan dizinin yayınlandığı ülkeler şöyle sıralanıyor: “İspanya, Bulgaristan, Slovenya, Romanya, Moldova, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Litvanya ve İsrail.”

Bu ülkelerde önde gelen TV kanallarında izleyiciyle buluşan yapımın önümüzdeki dönemlerde farklı ülkelere de satışının yapılması planlanıyor.