Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı dizisi için Fox TV’nin alacağı kararın büyük bir anlamı var!

Elkızı dizisi için Fox TV’nin alacağı kararın büyük bir anlamı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Elkızı isimli Fox TV dizisi Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşuyor. Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü bir hikayesi var. Oyunculuk performansları ile de öne çıkan Elkızı’nın reytingleri ise şu ana kadar tatmin edici olmadı.

Fox TV’nin düşük performans sergileyen yapımlarını hemen yayından kaldırma stratejisini yumuşatmak zorunda kaldığı bir yapım olarak Elkızı farklılık sergiliyor. Reytingler Ortalamanın altında gelse de çok da kötü değil. Yani kanal yönetimi tam olarak ne yapacağını bilemez durumda..

Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları dizilerini bitiren Fox TV, Elbet Bir Gün için de yine düşük reyting gerekçesiyle final kararı aldı. 5 Aralık Pazar akşamı Fox TV’de bir dizi daha final yapacak. Elbet Bir Gün ile birlikte bu sezon 4 dizi kısa sürede ekrana veda etmiş oluyor.

Elkızı dizisi ise 6 bölümdür yayında ve Fox TV, reytinglere bakınca ne durumdan memnun ne de yayından kaldırma adımını hemen atabilecek bir pozisyonda. Tam olarak arada kalan Fox TV yönetimi şayet Elkızı dizisinin bu haliyle devam etmesine izin verirse, sert stratejiden yumuşama sinyali vermiş olacak.

Elkızı dizisi 27 Kasım akşamı yayınlanan altıncı bölümü ile birlikte tüm kişiler kategorisinde yedinci, AB’de ise beşinci oldu. ABC1’de onuncu durumda bulunan dizinin tüm kategorilerde reyting oranları birbirine yakın gidiyor.

Elkızı için 4 Aralık Cumartesi günü 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Fox TV yönetimi mecburen diziye destek vermek durumunda. Çünkü bu reytinglerle yayından kaldırılır ise yerine gelecek yapımın daha iyi sonuçlar vermesi çok da mümkün değil. Çünkü Cumartesi dizi rekabetinde izleyiciler Gönül Dağı ve Kardeşlerim arasında dağıldı ve Elkızı için yükselme şansı çok az.