Ana sayfa Dizi Haberleri Kül Masalı dizisine verilen aradan sonra bazı değişiklikler yaşanması bekleniyor!

Kül Masalı dizisine verilen aradan sonra bazı değişiklikler yaşanması bekleniyor!

tarafından ker_def

TRT 1’in yeni dizisi Kül Masalı’na 1 hafta ara verildi. Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu’nun yer aldığı TRT 1’in yeni dizisi Kül Masalı’nın çekimlerine bir hafta ara verildiği bilgisi basın ile paylaşıldı.

İlk 22 bölümü yayınlanan ve sosyal medyada çok fazla reklamı yapılmasına rağmen, reytinglerde ciddi sorunlar ile karşılaşan Kül Müsalı dizisine verilen ara dikkatleri çekti.

Dizinin ilk iki bölümünde de çok düşük reytingler elde edildi. Dizinin hikayesine yönelik olarak bazı değişimler olması beklenirken, başrollerde yer alan Gökhan Alkan ile Sevda Erginci ikilisinin hayranları projenin devam etmesini bekliyor.

Diziyi kamu yayıncısı olan TRT1 ekrana getiriyor olsa bile, bu kadar düşük reytingler karşısında ne kadar sabır gösterilebileceği de bilinmiyor. İşte bu nedenle Kül Masalı dizisine verilen arada önemli düzenlemeler yapılmasına yönelik bir beklenti de oluştu.

Yeni düzenlemeler ile birlikte Kül Masalı dizisinin üçüncü yeni bölümü ile birlikte reytinglerini artırması yönünde bir beklenti bulunuyor. Bu beklenti ne kadar gerçekçi bilinmiyor ama 7 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümün sonuçlarının çok önemli olduğu anlaşılıyor.

Kül Masalı dizisinin yeni bölümü 7 Mart Perşembe günü saat 20.00’de yayınlanacak. Yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu’nun oturduğu Kül Masalı, farklı hikayesiyle dikkat çekiyor.

Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcineoğlu’nu bir araya getiren dizide Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala ve Gizem Güneş gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Aşkın her zaman göründüğü gibi olmadığını vurgulayan “Kül Masalı” yeni bölümüyle 7 Mart Perşembe 20.00’de TRT 1’de…