Ana sayfa Dizi Fragmanları Elkızı dizisinde yeni bölüm yeni karar!

Elkızı dizisinde yeni bölüm yeni karar!

tarafından ker_def

Elkızı dizisi geçen hafta ilk bölümü ile Fox TV ekranında yer aldı. Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizi sert sahneleri ile dikkat çekti. Ortalama oranlarda gelen reytingler ile ekrana iyi başlayan dizinin, ikinci bölümünden itibaren artış yaşaması bekleniyor.

Dizinin sert bir hikayesi var ve izleyicilerin de yeni bölümlerle birlikte Elkızı’na daha fazla ilgi göstermesi sürpriz olmayacak. Kadına şiddet eleştirileri de yapılan Elkızı dizisinde Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz uyumu da çok merak ediliyor. Dizinin ikinci bölümünde Ezo’nun alacağı karar hikayenin gidişatını etkileyecek.

Elkızı dizisinde yeni bölüm yeni karar! 7

30 Ekim Cumartesi günü yayınlanacak olan 2. bölümde neler olacağının detayları ortaya çıktı. İşte ayrıntılar: Konakta çıkan yangının soruşturması sürerken Ezo, içindeki vicdan mahkemesinde kendisini aklayamıyordur. Resul’ün değil, annesinin kızıdır o ve yaptıklarının bedelini ödemeye hazırdır. Babaannesi Cavidan onu da kaybetmemek için çırpınırken Harun ve Nermin işe koyulup Ezo’yu kendi taraflarına çekmeye başlarlar.

Ali, tüm bu olup bitenlerden çok rahatsızdır ve Ezo’ya olan aşkının aslında ne kadar büyük olduğunu kendisi de ilk defa fark eder. Artık savaşacağı birisi vardır Ali’nin. Harun!

Herkes kendi planı doğrultusunda yol alırken, son sözü söyleyecek tek kişi Ezo’dur. Ya suçunu itiraf edecek ya da kendini affedip bugüne kadar ona zindan ettikleri hayatı ilk defa yaşamaya başlayacaktır.