Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Elkızı dizisinin 3 önemli gücünü Nur Yazar anlattı!

Elkızı dizisinin 3 önemli gücünü Nur Yazar anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Ekim ayının üçüncü haftasında izleyicilerle buluşması beklenen Elkızı isimli dizi merakla bekleniyor. Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizi, kadına şiddet içerikli sahnelerin yer aldığı fragman nedeniyle eleştiri almıştı.

Hilal Yıldız’ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini Feride Kaytan yapıyor… Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, Sedef Avcı, Nur Yazar, Toprak Sağlam, Macit Koper gibi usta isimler de dizinin ekibinde genç isimlerle birlikte yer alıyor.

Ezo isimli karakterin küçüklükten başlayan zorlu hayatının anlatılacağı dizinin fragmanı etkileyici bir hikayenin gelmekte olduğunun mesajını verdi. Elkızı dizisinde yer alan isimlerden Nur Yazar yaptığı açıklama ile bazı detaylar paylaştı. Ekip, senaryo ve ortam dizinin 3 önemli gücü olarak öne çıkıyor.

Dizinin güzel bir ekibinin bulunduğunu belirten Nur Yazar, senaryonun da çok iyi olduğunun altını çizdi. Ünlü oyuncu, Marmaris’te yapılan çekimler ile çok güzel bir ortama sahip olduklarını da belirtti.

Oyuncu, “Yolumuz açık olsun, çok keyifli çalışıyoruz. Uzun soluklu olur umarım” ifadesini kullandı.

Dizideki her karakter bir dönüm noktası yaşayacak. Elkızı güçlü hikayesi ile dizi rekabetinde öne çıkmaya çaba harcayacak.