Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Barış Akarsu hatıralarını İsmail Ege Şaşmaz üzerinden hiç çıkartmıyor!

Barış Akarsu hatıralarını İsmail Ege Şaşmaz üzerinden hiç çıkartmıyor!

tarafından ker_def

18 Kasım Cuma günü vizyona giren Barış Akarsu Merhaba filminin başrolünde yer alan İsmail Ege Şaşmaz, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi haline geldi. Genç oyuncu, başarılı performansı ile göz doldururken, birçok hayranı da Barış Akarsu’ya olan benzerliğini sosyal medyada konuşuyor.

Genç yaşında bir trafik kazasında yaşamını yitiren şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatının anlatıldığı filmin Türkiye çapında galaları devam ediyor. İsmail Ege Şaşmaz da bu galalarda vatandaşlar ile bir araya gelerek onlarla birlikte fotoğraf çekiliyor ve sempatik halleriyle de büyük ilgi görüyor.

“Barış Akarsu Merhaba” filminin oyunculu gösterimlerinin üçüncüsü, Barış’ın memleketi Bartın’da yapıldı. Film için Barış Akarsu hayranları sinema salonlarına akın etti. Bartınlılar, kendi içlerinden çıkan ve büyük bir iz bırakan Barış Akarsu’nun hayatının anlatıldığı filme büyük ilgi gösterdi.

İsmail Ege Şaşmaz ise, Barış Akarsu’nun hatırası olarak kendisine verilen siyah mont ile hayranlarının karşısına çıktı. Barış Akarsu’nun bileklik ve kolyesini de üzerinde taşıyan ünlü oyuncu, bu inceliği için talihsiz şarkıcının kız kardeşi Nesrin hanıma teşekkür etti.

Oyuncu, üzerindeki montun da Barış Akarsu’ya ait olduğunu belirtti ve şöyle konuştu: “Nesrin Abla sağ olsun bana Barış’ın montunu da hediye etti. Şu an üstümdeki mont Barış’ın montu. Kolyem Barış’ın kolyesi. Bilekliği her zaman yanımda. Hep taşıyacağım bunları. Gerçekten paha biçilemez bir duygu. İyi ki buradayım. İyi ki beraber izleyeceğiz bugün.”