Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Ege Şaşmaz’dan yeni projeler için şartını ortaya koydu!

İsmail Ege Şaşmaz’dan yeni projeler için şartını ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İsmail Ege Şaşmaz, son yıllarda yer aldığı diziler ve sinema filmlerindeki başarılı performansları ile göz önünde isimlerden birisi oldu. 1993 yılında İzmir’de dünyaya gelen genç oyuncu, 2013 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

En son Elkızı isimli dizinin başrolünde yer aldıktan sonra genç yaşında yaşamını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatının anlatıldığı filmde başrolde yer alan İsmail Ege Şaşmaz, başarılı performansı ile göz doldurdu.

Cenazemize Hoş Geldiniz isimli filmde de oynayan oyuncu, dijital platformların çoğalmasının kendileri için çok iyi bir fırsat yarattığını anlattı. Şaşmaz, “Seçenek fazla oluyor. Tabii ki de doğru projeyi seçmek bizim için önemli olan. Herkesin kendisine uygun proje bulmasına olanak sağlıyor” diye konuştu.

Dijital platformlar için hazırlanan projelerin oyuncular için seçenekleri artırmasını ve istedikleri gibi rollerde yer almasına neden olduğundan bahseden İsmail Ege Şaşmaz, bunu çok iyi bir fırsat olarak görüyor.

Oyuncu, senaryonun çok önemli olduğunu ve emek verilerek ortaya çıkartıldığını belirterek, bir rolü tercih ederken neye dikkat ettiğini şu şekilde anlattı:

“Önemli olan benim bu yolda çizdiğim, beni ne ileriye taşıyacak ise onunla ilerlemek önemli. Kendime yakıştırdığım bir karakter yok. Yazılan senaryonun içime sinmesi ile alakalı bir durum.”