Ana sayfa Sosyal Medya Elle Style Awards 2022’de Serenay Sarıkaya, Hande Erçel ve Pınar Deniz’in şıklık yarışı!

Elle Style Awards 2022’de Serenay Sarıkaya, Hande Erçel ve Pınar Deniz’in şıklık yarışı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ELLE Style Awards, dün akşam sekizinci kez en iyi stilleri ödüllendirdi. Gecede Pınar Deniz, Hande Erçel,  Boran Kuzum, Serenay Sarıkaya ve Bige Önal gibi isimler ödüllerin sahibi oldu.

M.A.C Cosmetics ve ELLE dergisi, bu özel gecede; moda, müzik, popüler kültür ve sanat alanlarında stiliyle ilham veren, fark yaratan, renklerini gösteren isimleri ödüllendirdi.

Şıklık yarışının yaşandığı gecede ünlü isimler sahneye çıkarak ödüllerini aldı. Yılın Stil Sahibi Kadın Oyuncusu Pınar Deniz oldu. Ünlü oyuncu gecede Özgür Masur imzalı ışıl ışıl bir elbise giymeyi tercih etti.

Elle Style Awards 2022'de Serenay Sarıkaya, Hande Erçel ve Pınar Deniz'in şıklık yarışı! 11

Yılın Elle Kapak Kızı ise oyuncu Hande Erçel oldu. Ünlü oyuncu, mor tül detaylı elbisesiyle törenin en şık isimleri arasına adını yazdırdı.

Elle Style Awards 2022'de Serenay Sarıkaya, Hande Erçel ve Pınar Deniz'in şıklık yarışı! 12

Yılın Marka İşbirliği Ödülü’nin sahibi, dünyaca ünlü mücevher markası Bulgari’yle yaptığı işbirliği sebebiyle Serenay Sarıkaya oldu. Törene pembeler içinde katılan oyuncu, pantolon bustiyer ve pelerin detaylı Valentino tasarımı kıyafetiyle stil gecesine adeta damga vurdu.

Elle Style Awards 2022'de Serenay Sarıkaya, Hande Erçel ve Pınar Deniz'in şıklık yarışı! 13

Yılın Stil Keşfi Ödülü’nü  ise yetenekli oyuncu Bige Önal aldı. Gözlerinin renginde mavi tonlarının ağırlıkta olduğu Hakan Yıldırım imzalı bir elbiseyle törene katılan oyuncu doğal güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Elle Style Awards 2022'de Serenay Sarıkaya, Hande Erçel ve Pınar Deniz'in şıklık yarışı! 14

Yılın Stil Sahibi Erkek Oyuncusu ise Boran Kuzum oldu. Boran Kuzum stil ödülleri gecesine, kendinden çizgi detaylı beyaz takım elbisesiyle katıldı.

Elle Style Awards 2022'de Serenay Sarıkaya, Hande Erçel ve Pınar Deniz'in şıklık yarışı! 15