Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 14 Mayıs Cuma 180. bölüm fragmanı izle

Emanet 14 Mayıs Cuma 180. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Emanet dizisinde bir hafta daha sonra eriyor. Dizinin 179.bölümü perşembe yani bu akşam izleyicilerle buluştu. 7 Eylül 2020 tarihinde başlayan ve Seher ile Yaman’ın hikayesinin izleyicileri çok etkilediği dizinin reytinglerinde son dönemde ciddi düşüşler görülüyor. Dizi iyi oranlara kadar gelmişti ama şimdi bir hayli izleyici kaybı yaşıyor.

Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan ikilisinin başrolünde yer aldığı Emanet dizisinde güçlü bir hikaye var ve hafta içi her akşam da Seher ve Yaman karakterleri yüz binlerce izleyiciyi etkilemeye devam ediyor. Dizinin haftanın finalinde neler yaşanacağı da merak konusu oldu.14 Mayıs Cuma günü Emanet dizisinin 180. yeni bölümü yayınlanacak. Yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Aşağıdaki videodan yeni fragmanı izleyebilirsiniz.

Emanet dizisi hayranlarına bugün yayınlanan 179. bölümde neler yaşandığına dair detayları aktaralım. İkbal’in Seher ve Yaman’ın arasını açma girişimlerinde yeni bir gündem var… Seher, birçok şeyi duymuştu. Seher’in tavırları bu sefer İkbal’i korku içinde bıraktı.Bu durum da izleyicileri çok mutlu etti. Seher şeyin bitmeye yaklaştığı bir dönem başlıyor. Yeni hatfada Seher’in hamleleri çok konuşulacaktır.

Ziya ve İkbal’in tartışması Seher’in gerçekleri öğrenmesini sağladı ve bu durum da izleyicileri hikayenin ilerleyen bölümlerinde neler olacağına yönelik olarak daha da meraklandırdı.

İşte Emanet dizisinin bu akşam yayınlanan 179. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor