Ana sayfa Dizi İzle Emanet 16 Şubat Salı 117.bölüm fragmanı izle!

Emanet 16 Şubat Salı 117.bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında Emanet, yeni bir haftaya başladı. 15 Şubat akşamı yayınlanan 116. bölümde önemli gelişmeler yaşandı. Selim sonunda Seher’i tuzağa düşürür. Seher büyük bir şok yaşadı. Emanet dizisinin heyecanlı bölümleri iyi reytingler almayı da sürdürüyor.

Kanal 7 ekranlarında hafta içi akşam saatlerinde yayınlanan Emanet’in 16 Şubat Salı akşamı 117. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Seher’in Selim’in yaptıklarının ardından nasıl kararlar alacağı merakla bekleniyor. Dizinin yarın yayınlanacak 117. yeni bölümünden ilk fragman ilk olarak instagram hesabından yayınlandı. İşte 16 Şubat Salı akşamı yayınlanacak 117. bölümden ilk görüntüler:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Seher’i tuzağına çeken Selim, planında başarılı olmak için her şeyi göze almıştır. Büyük bir şok yaşayan Seher, olan biteni Yaman’a anlatabilecek midir? İşte bu konu izleyicilerin de merakını süsledi. Emanet dizisinin 116.bölümünün tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur.

Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.