Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 17 Mayıs Pazartesi 181. bölüm fragmanı izle!

Emanet 17 Mayıs Pazartesi 181. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Hafta içi akşamları Kanal 7 ekranında yayınlanmakta olan Emanet dizisinde bir hafta daha geride kaldı. Dizinin 180. bölümü de yayınlandı ve izleyiciler hikayede yeni gelişmelere tanıklık etti. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin bu hafta reytinglerde olumsuz sonuçlar alması da dikkatleri çekti.

Emanet dizisinde bir hafta geride kalırken, yeni haftada neler olacağı da izleyicilerin merakını süslüyor… Seher, İkbal’in konuşmalarını duymuştu ve sonrasında da önemli gelişmeler yaşandı. İkbal ve Ziya arasındaki bu konuşmalar birçok şeyin de açığa çıkmasına neden oldu. Seher ile Yaman ilişkisi de izleyicilerin neler olacağını merak ettiği konuların başında geliyor. Yeni haftada Emanet dizisinde neler yaşanacak? Dizinin 17 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 181. yeni bölümünden ilk fragmanı aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Ziya ve İkbal’in hararetli tartışmasının ortasına gelen Seher, İkbal’i büyük bir korku içinde bırakmıştı.. Seher’in konuşulanları duyması, her şeyin bitmesi anlamına gelmekteydi. Seher’in bazı korkularıyla da yüzleştiği anlar yaşandı. Ayrıca Seher’in adım atamaması ve yere kapaklanması da dizi hayranlarını üzen bir gelişme oldu. Seher her ihtimali düşünmek zorunda olduklarını söyledi. Hep böyle kalmaktan korkan Seher, Yaman’dan duyduğu “Ben sana ömrüm boyunca sarılmayı seçtim” sözleriyle biraz olsun rahatladı.

Dizinin 180. bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur.

Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.