Ana sayfa Dizi İzle Emanet 8 Mart Pazartesi 131. bölüm fragmanı izle

Emanet 8 Mart Pazartesi 131. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında hafta içi akşam saatlerinde yayınlanmakta olan Emanet dizisinde bir hafta daha geride kaldı. Yaman ve Seher’in aşk hikayesinde sürprizlerle dolu bir hafta daha geçti… Reytingleri ile ana akım medya kanallarındaki kimi dizilere yaklaşan Emanet, Kanal 7 için çok önemli bir yapım konumuna geldi.

İlk sezonu başarıyla devam eden Emanet dizisinin 130. bölümünde gerçeklerin peşine düşen bir Yaman karakterini gördük. Ancak yaşadığı sürpriz dolu olaylar onu bir hayli düşünceye sevk etti. Dizinin hayranları da soru işaretleri ile dolu bir haftayı geride bıraktı. Peki 8 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Emanet 131.bölümünde neler yaşanacak? Emanet 131. bölüm fragmanını heyecanla bekleyen yüzbinlerce izleyici var. Yeni bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Ayrıca dizinin bu haftayı nasıl tamamladığına ve 130. bölümde başka nelor olduğuna yönelik detayları da aktaralım. Seher’in kazası Yaman’ı iyice köşeye sıkıştırır. Sadece gerçeklere ihtiyacı vardır Yaman’ın. Önemli bir karar arifesinde olan Yaman, bundan sonra atacağı her adıma çok dikkat etmeli. Yoksa sonuçları çok kötü olabilir…

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu yine etkileyici performansları ile göz doldurdu. Emanet sayesinde isimlerini duyuran ikili, sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi de kazanmayı başardı.

İşte Emanet dizisinin 5 Mart Cuma akşamı yayınlanan 130. bölümün tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.


Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.