Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Emanet dizisi birçok iddialı yapımın yapamadığını başardı

Emanet dizisi birçok iddialı yapımın yapamadığını başardı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7’de yayınlanmakta olan Emanet dizisinin elde ettiği büyük başarı reytingler noktasında değil ama sosyal medya olarak dikkatleri çekiyor. Emanet, ikinci sezonu ile yoluna devam eden bir Kanal 7 dizisidir… Hafta içi yayınlanan dizinin reytingleri geçen sezona göre bir miktar düşüş sergilese de yeni dönemde de diziye tutuklu kalan geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi beğenilirken, başrol çiftinin uyumu ve yüksek enerjisi de başarının önemli nedenlerinden birisi oldu.

Hem Halil İbrahim Ceyhan hem de Sıla Türkoğlu, sosyal medyada en çok konuşulan oyuncular arasında bulunuyor. Bu durum Emanet dizisinin de en çok konuşulan diziler listesinde ilk 10 içine girmesini sağladı.

Emanet dizisi birçok iddialı yapımın yapamadığını başardı 7

Emanet, diğer dizilere göre hem günlük yayınlanan bir yapım olması hem de ana akım medyada yer almaması nedeniyle dezavantajlı bir konumda bulunuyor. Ancak bunu dengeleyen şeyler ise başarılı hikaye ve başrol çiftinin uyumu oldu…

Emanet’in Medya Takip Merkezi’nin son bir ay içinde ‘en çok konuşulan’ diziler konusundaki araştırmasında ilk 10 içinde yer alması önemli bir başarıya işaret ediyor. 1 aylık dönemde 252 bin ileti elde eden dizi sekizinci sıradan listeye giriş yaptı. Aziz, Yargı ve Destan gibi çok önemli yeni dizileri geçen Emanet’in bulunduğu nokta gayet iyi.

Dizinin ikinci sezonu reytinglerde çok iyi çıkış sergilemese de sosyal medyada yaşanan bu yükselişin altında genç oyunculara olan izleyici ilgisi de yatıyor.

İsmi az duyulmuş birçok oyuncu, sosyal medya sayesinde kısa sürede parlayabiliyor. Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan da bu durumu yaşayan şanslı isimler arasında bulunuyor.