Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim oyuncuları sosyal medyada parlıyor, diziye bir şey kalmıyor!

Kardeşlerim oyuncuları sosyal medyada parlıyor, diziye bir şey kalmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisinin ne kadar başarılı bir yapım olduğunu söylemek için her türlü veri var… Reytingleri çok iyi gelen, oyuncuları sık sık ödül alan, gençlerin çok sevdikleri ve sosyal medyada da çok konuşulan bir dizi Kardeşlerim…

Kardeşlerim Cumartesi akşamları atv’de yayınlanıyor ve tüm kişiler kategorisinde çift haneye yaklaşan oranlar elde etse bile, Gönül Dağı dizisinin çok başarılı bir sezon geçirmesi nedeniyle birinci olamıyor.

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizinin oyuncularından Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Yiğit Koçak gibi isimler son dönemde bir hayli meşhur oldu. Diziden ayrılan Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu da 29 bölümlük performanslarıyla sosyal medyayı derinden etkilemişti.

Dizinin oyuncularının sık sık ödüller kazandığını da haberlerden görüyorsunuzdur. Ancak Kardeşlerim dizisi Medya Takip Merkezi’nin yaptığı araştırmaya göre son 1 ay içinde en çok konuşulan diziler listesinde ilk 10 içine giremedi.

Kardeşlerim oyuncuları sosyal medyada parlıyor, diziye bir şey kalmıyor! 8

atv’nin iddialı dizisi son 1 aylık dönemde sadece 70 bin ileti ile listenin 15. sırasında yer alıyor. Oysa ki, dizinin oyuncuları için açılan etiketlere bile bundan daha fazla destek geliyor…

Kardeşlerim dizisinin Gönül Dağı’nın da gerisinde yer aldığı ve sosyal medyada aslında takipçilerin diziye çok fazla destek sunmadığı da bu verilerle anlaşılıyor.

Dizi ekibinin sosyal medyada daha iyi sonuçlar almak adına çalışmalar yapmasının 2022 yılı için gerekli olduğunu Medya Takip Merkezi’nin bu araştırması ortaya koymuş oldu. İşte listenin devamı:

Kardeşlerim oyuncuları sosyal medyada parlıyor, diziye bir şey kalmıyor! 9