Ana sayfa Dizi Haberleri Emanet dizisi reytingleri beklentilerin altında kaldı!

Emanet dizisi reytingleri beklentilerin altında kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan ikilisinin başrolünde yer aldığı Emanet dizisi, ikinci sezona pazartesi günü başladı.

Geçen sezon 205 bölüm yayınlanan günlük dizinin yeni sezon dönüşü reytinglerin biraz düşük kalması ile dikkatleri çekiyor… İki genç ismin sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi oluştu. Yaz döneminde de hem Emanet dizisi hem de başrol oyuncuları çok fazla konuşuldu.

Ancak dizinin ikinci sezon ile ekrana geri dönüşü reytinglerde sıkıntılı bir başlangıca işaret ediyor. Dizinin dün akşam yayınlanan 207. bölümü tüm kişilerde 20. sırada yer alırken, AB grubunda 31. oldu ve ABC1’de ise 27. sırayı elde etti.

Emanet dizisinde hikayedeki büyük değişime ve duygusallığın da bir hayli fazla olduğu sahnelere rağmen ikinci sezon başlangıcı beklentilerin biraz altında kaldı.

Geçen sezon çok daha iyi oranlar elde edebilen dizinin sezon içinde yeniden yükseliş yaşaması bekleniyor. Dizinin 15 Eylül Çarşamba akşamı ise 208. yeni bölümü yayınlanacak.

Yaman ve Seher her şeye rağmen birbirlerini düşünmeye devam eder. Aralarındaki mesafeye rağmen kalpleri bir atıyordur Yaman ve Seher’in. Ve Yaman’ın Seher’den vazgeçmeye niyeti yoktur.

İşte 208. yeni bölüm fragmanı: