Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir muhtemel yeni rolü hakkında ilk küçük detayı verdi!

Demet Özdemir muhtemel yeni rolü hakkında ilk küçük detayı verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, bir mekanın çıkışında kameralar tarafından görüntülendi. İkili yaz döneminde birlikte tatil fırsatı elde etti ve bunu da çok iyi değerlendirdi.

Demet Özdemir, “Güzel tatiller yapıldı. Dönüşler oldu artık. Şimdi işe güce bırakıyoruz kendimizi. Çok güzel dinlendim” diye konuştu. Ünlü oyuncunun bu dinlenme döneminin yüzüne de yansıdığı ve gayet huzurlu olduğu kameralar tarafından da görüntülendi.

Demet Özdemir, aşkıyla yaşadığı özel anlardan da oldukça memnun. Şimdi ise oyuncu için yeniden işlere dönme zamanı geldi. Tüm hayranlar oyuncunun yeniden dizilere dönmesini bekliyor. Peki bir proje var mı? İşte bu soruya Demet Özdemir yanıt verdi.

Aşk Taktikleri filmini tamamladığını anlatan Demet Özdemir, Şubat veya Mart gibi filmin Netflix’te yayınlanmasını beklediklerini söyledi. Ünlü oyuncu, reklam çekimleri yapacağını belirtti.

Dizi konusunda ise oyuncu, “Birkaç proje okuyorum. Daha anlaştığım bir şey yok ama beni heyecanlandıran bir şeyler var” ifadesini kullandı. Sosyal medya paylaşımları ile de yine hayranlarını mest eden oyuncu, yeni bir rol konusunda küçük bir detay verdi.

Demet Özdemir muhtemel yeni rolü hakkında ilk küçük detayı verdi! 7

Bir rol siparişi olmadığının altını çizen Demet Özdemir, geçen sezon rol aldığı dram yapımından daha farklı bir iş istediğini söyledi. Okuduğu senaryolar arasında farklı bir karakter olduğunu söyleyen Demet Özdemir, “Karakter entrikaya daha yakın” diyerek küçük bir tüyo vermiş oldu.

Ünlü oyuncu bu ifadesi ile kabul etme ihtimali bulunan yeni projede entrikacı bir karaktere hayat verebileceğini ifade etmiş oldu. Oyuncu, henüz hiçbir proje ile anlaşmadığını da özellikle belirtti.

Oğuzhan Koç, yaz ayını artık bitirdiklerini ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Koç, güzel bir kış sezonu dilediklerini ifade etti.