Ana sayfa Dizi Haberleri Emanet dizisinde çalışma şartları çok ağır! Halil İbrahim Ceyhan’dan inciler!

Emanet dizisinde çalışma şartları çok ağır! Halil İbrahim Ceyhan’dan inciler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Emanet isimli Kanal 7 dizisi, günlük bir yapım ve hafta içi akşam saatlerinde yayınlanıyor. 7 Eylül 2020 tarihinde başlayan dizi kısa sürede geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan da dizinin iki başrol oyuncusu olarak dikkat çekiyor. Seher ve Yaman’ın hikayesinin anlatıldığı dizide ilk sezon başarılı bir şekilde ilerliyor.

TV100 Magazin Hattı da iki başrol oyuncusuna mikrofon uzattı. Çalışmaların başarılı şekilde devam ettiğini ifade eden Sıla Türkoğlu, yoğun bir tempoda ve keyifli bir şeklide çalıştıklarını söyledi. Pandemi döneminde sıkıntılara rağmen her şeyin çok güzel gittiğini belirten Türkoğlu, halinden memnun olduğunu ifade etti.

Dizide Yaman karakterini canlandıran Halil İbrahim Ceyhan ise, pandemi koşullarında çalışmanın kendileri için risk olduğunu, korunma yöntemlerinin birçoğunu da uygulayamadıklarını belirterek, “Ama izleyiciden ayrı kalmamak adına, elimizden gelen bütün enerjimizi buraya akıtıyoruz. Geceli gündüzlü çalışıyoruz. Uzun çalışma saatlerimiz var” diye konuştu.

Halil İbrahim Ceyhan, bu yoğun tempoya rağmen senaryonun güzelliğine dikkati çekti ve isteyerek yaptıklarını, keyif aldıklarını, yorgunluklarını ve pandemiyi göz ardı etmelerini de bunların sağladığını anlattı.

Günlük veya haftalık dizi diye bir ayırım yapmadığını anlatan Ceyhan, şu ifadeleri kullandı: “Biz bir hikaye anlatıyoruz. Haftalık dizilerle aynı kategorideyiz. Her gün biz bir haftalık dizi ile karşı karşıyayız. Bunun bize katmış olduğu bir hız var. Onların bir günde veya yarım günde çekmiş olduğu sahneleri biz 2 saate çekebiliyoruz. Çünkü yoğun bir konsantrasyon ile bu işin içerisindeyiz.”