Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan’ın sempatikliği ayrı ama bir de setteki atışmalarını görün!

Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan’ın sempatikliği ayrı ama bir de setteki atışmalarını görün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Emanet dizisi Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Hafta içi yayınlanan dizi, her gün haftalık dizilerle mücadele ediyor. Bir ara bazı haftalık dizilerin reytinglerini bile geçerek öne çıkan Emanet, son 2 haftadır düşen reytingleri ile nazara geldi.

Emanet dizisinde Seher ve Yaman’ın hikayesinde Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan, başarılı performansları ile çok konuşulmaya başlandı. Sosyal medyada yüksek etkileşim alan ikili, uyumlu ve enerjilerinin de yüksek olduklarını her fırsatta sergiliyor. TV100’ün Magazin Hattı programına konuşan ikili, sempatiklikleri ve güçlü uyumları ile bir kez daha dikkatleri çekti. Halil İbrahim Ceyhan, bu röportajda “Yaman Kırımlı bir efsane” ifadesini kullandı. Oyuncu, bu sözünü de şu ifadelerle açtı:

“Şöyle bir efsane… Çok zor koşullar altında büyümüş. Annesini, babasını belli zamandan sonra kaybetmiş. Ailesine sahip çıkmaya çalışmış. Ailesini baş tacı yapıp, bütün kötülükleri, onlara gelebilecek bütün zararları evin dışında tutmaya çalışıp, dışarıya aslan kesilip, ailesini korumak için her şeyi göze alan bir karakter.”

Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan'ın sempatikliği ayrı ama bir de setteki atışmalarını görün! 8

Yaman Kırımlı karakterinde kendisinden özellikler de bulduğunu ifade eden genç oyuncu, özellikle Yaman’ın başladığı her işi bitiren birisi olmasına dikkat çekti. Halil İbrahim Ceyhan, “Çoğu özelliği var. Yaman başladığı işi bitiriyor. Bu çok Halil İbrahim’e özgü bir durum. Ben de başladığım bir işi yarım bırakmayı sevmem. Çocuklara zaafı var. Zayıf noktası. Çocukluğunu yaşayamamış ve etrafındaki çocukların nelerden keyif aldığını anlaya çalışan bir karakter. Ben de özel hayatımda çocukları çok severim. Onlarla vakit geçirmekten büyük keyif alırım.

Seher karakterini başarıyla canlandıran Sıla Türkoğlu, canlandırdığı bu karakterin halktan birisi olduğu vurgusunu yaptı. Türkoğlu, “Daha bizden biri bence. Yaman kadar öyle ütopik bir karakter değil. Halktan birisi, o yüzden de bence seviliyor. Yaman ile karşılaşınca Seher’in hayatı değişiyor. Onunla tanışana kadar hiç güçlü olmak zorunda kalmamış. Ama Yaman’a karşı güçlü olmak, kafa tutmak zorunda” diye konuştu.

Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan'ın sempatikliği ayrı ama bir de setteki atışmalarını görün! 9

Seher ve Yaman karakterlerinin ortak özelliklerini de sıralayan Sıla Türkoğlu, her iki karakterin de çocukları ve hayvanları çok sevdiğini, şefkatli olduklarını ve zor durumlarda bile ahlakını bozmadığına dikkat çekti.

İki başrol oyuncusu arasında sette tatlı atışmaların da yaşandığı bu röportajda ortaya çıktı. Sıla Türkoğlu, sette senaryo üzerine atışmalar olduğunu vurguladı ve bu konuyla ilgili şöyle konuştu: “Sette ben hakim olduğum bir sahne ise, Halil onu kafasında farklı yorumladıysa “Hayır o öyle değil, işte böyle olmalı” falan diyorum. Ona müdahale ediyorum. Halil de “Niye böyle yapıyorsun” diye müdahale ediyor.”