Ana sayfa Dizi Haberleri Emanet dizisinde şok, iyi giden dizinin çekimleri durdu!

Emanet dizisinde şok, iyi giden dizinin çekimleri durdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Emanet dizisi son haftalarda daha çok dikkat çekmeye başladı! Yaman ve Seher’in aşkları ve yaşadıkları bunalımlı anlar ekranda izleyicilere farklı duygular yaşatıyor.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi de başarılı performanslar ortaya koyarak, hayranlarına güçlü bir sunum sergiliyor. Son haftalarda reytingleri özellikle tüm kişiler kategorisinde yükselmekte olan Emanet, örneğin Star TV’nin iddialı dizisi Akrep’ten bile tüm kişiler kategorisinde daha iyi reytingler alabilmekte…

Kanal7’nin hafta içi akşam saatlerinde yayınladığı dizinin setinde ise büyük bir korku yaşanıyor. Emanet’in yoğun geçen set ortamında koronavirüs şoku yaşandığı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter üzerinden konuyla ilgili kısa bir bilgilendirme yaptı. Emanet dizi setinde koronavirüs nedeniyle çekimlere de ara verildi. Dizide tam olarak kimlerin virüse yakalandığı konusunda net bir bilgi yok.

Emanet dizisinde çekimler durduğu için yayınlar da duracak mı? Stok bölümler var ise bunlarla mı idare edilecek? İşte bu sorular yanıt bekliyor… Genellikle günlük diziler iyi stok bölümlere sahip oluyor. Emanet de stoklu ilerliyor ise yayınlarda sorun olmayabilir. Kanal 7’den de konu hakkında açıklama gelmedi.

Ancak dizinin 136. yeni bölümünün fragmanı yayınlandı.15 Mart Pazartesi günü yine dizi Kanal 7 ekranında olmaya devam edecek.