Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz birinci! Emanet yükselişte! Finaline karar verilen Maraşlı listenin en iyilerinden biri olarak yerini aldı!

Son Yaz birinci! Emanet yükselişte! Finaline karar verilen Maraşlı listenin en iyilerinden biri olarak yerini aldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ölçümleme yaparak diziler hakkında tarafsız veriler sunan Adba TV’nin 24-30 Mayıs haftası sosyal medyada en çok konuşulan dizi ve program listesi yayınlandı. Listede Survivor 2021 birinci sırada yer alırken diziler arasında lider Son Yaz oldu.

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu ve başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı Son Yaz dizisi sezon finaline hazırlanırken sosyal medyadaki yerini de sağlamlaştırıyor. Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisi, hafta boyunca hakkında yapılan 70.051 paylaşımla dizilerin lideri oldu.

Emanet yükselişte! Finaline karar verilen Maraşlı listenin en iyilerinden biri olarak yerini aldı! 13

Son Yaz’ı çok yakından takip eden dizi ise Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara. Ünlüler ve menajerlerinin parlak dünyasını anlatan dizi düşük reytingine rağmen sosyal medyadaki başarısıyla dikkat çekiyor. Hafta boyunca dizi hakkında yapılan paylaşım sayısı 69.999 oldu. Bu rakamlarla birinci Son Yaz dizisi Menajerimi Ara’yı sadece burun farkıyla geçti.

Düşük reytingleri nedeniyle yayınına son vereceği ve final yapacağı açıklanan Maraşlı ise sosyal medyadaki patlamasını sürdürüyor. Final kararı büyük tepki gören, başrollerini Alina Boz’la Burak Deniz’in paylaştığı dizi hakkında hafta boyunca 51.611 paylaşım yapıldı. Ancak sosyal medyadaki başarısı dizinin ekranlarda kalması için yeterli olmadı.

Emanet yükselişte! Finaline karar verilen Maraşlı listenin en iyilerinden biri olarak yerini aldı! 14

Kardeşlerim dizisi de başarı grafiğini sürdürüyor. Anne ve babasını kaybettikten sonra ayakta kalmaya çalışan dört kardeşin hikayesini anlatan ATV dizisi sosyal medyanın en çok konuşulanlarından biri. Hakkında 37.089 paylaşım yapılan Kardeşlerim dizisi listenin beşincisi oldu.

Ekranlara arka arkaya veda eden Masumiyet, Mucize Doktor, Hekimoğlu ve Alev Alev dizileri ilk 15 arasında yer almayı başarırken Kanal 7’de yayınlanan ve yavaş yavaş büyük bir hayran kitlesi edinen Emanet listenin 13’üncüsü oldu.