Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin sektöre en büyük katkısı genç oyuncuları parlatması oldu!

Kardeşlerim dizisinin sektöre en büyük katkısı genç oyuncuları parlatması oldu!

tarafından ker_def

Kardeşlerim dizisi 4 sezonu ile cumartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Reytinglerin düşmüş olmasına ve hikayenin artık zorlandığının gözükmesine rağmen, yine de geniş bir izleyici kitlesinin projeyi takip ettiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Kardeşlerim dizisinde Orhan karakterini başarıyla canlandıran Cüneyt Mete, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Dizinin bu kadar başarılı olmasının altında yatan nedenlerin başında senaryo geldiğini anlatan tecrübeli oyuncu, meslektaşlarının performanslarının güçlü olması ve teknik ekibin de başarısı ile birlikte Kardeşlerim projesinin çok iyi yerlere geldiğini anlattı.

Dizinin yurt dışında yayınlanması ile birlikte birçok oyuncu gibi Cüneyt Mete’nin de çok dikkat çektiği ortada. Ayrıca dizide yer alan genç isimler de kısa sürede hem ülkemizde parladı hem de yurt dışında geniş hayran kitlelerini etkiledi.

İşte bu durum da Kardeşlerim projesinin dizi sektörüne yaptığı en önemli katkı olarak gözüküyor.

Kardeşlerim dizisinin sektöre en büyük katkısı genç oyuncuları parlatması oldu! 7

Cüneyt Mete, bu konuda şu bilgileri verdi: “Evet bence de önemli bir proje. Gençlere bu mana da iyi fırsatlar tanındığını, gençlerinden bu fırsatları çok iyi değerlendirdiğini düşünüyorum.”

Dizinin hikayesi fakirler ile zenginler arasında yaşananları aktarıyor. Bu durum da izleyicilerin kendilerinden bazı parçaları dizinin hikayesinde bulmalarını sağlıyor. İşte bu sayede de Kardeşlerim dizisi çok sevildi.

Cüneyt Mete, “Ben izleyen herkesin kendinden bir şeyler bulabildiğine ya da benzer durumların çevrelerinde yaşandığını gördüklerine inanıyorum. Galiba dizinin bu kadar uzun soluklu olmasının en güçlü sebeplerinden biri de bu” şeklinde konuştu.