Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu bu yaz ortalığı yakacak! Dizinin jenerik müziği eşliğindeki klibi bu haberde!

Baht Oyunu bu yaz ortalığı yakacak! Dizinin jenerik müziği eşliğindeki klibi bu haberde!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi Baht Oyunu ekranlara gelmek için gün sayıyor. Dizi ilk bölümüyle 15 Haziran Salı akşamı 20:00’de Kanal D ekranında olacak.

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla şimdiden büyük merak uyandıran diziyi özellikle Aytaç Şaşmaz merakları büyük bir heyecanla bekliyor. Sosyal medyadaki paylaşımlarına son hız devam eden Baht Oyunu dizisinin jenerik müziği eşliğindeki klibi yayınlandı.

Erkan Birgören ve Tuna Kıygı’nın senaristliğini yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Baht Oyunu, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini izleyicilerle buluşturacak.

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom Makar, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

İlk paylaşımları yapıldığında hikayesinin sıradan olduğu iddiasıyla eleştirilen dizi, kısa süre içerisinde daha yayına başlamadan ciddi bir hayran kitlesine sahip oldu bile.

Hikayeyi kimi izleyiciler “Fakir kız, zengin oğlan” şeklinde klişe olarak tanımlasa da özellikle Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ı ekranda birlikte izlemek isteyenlerin çoğunlukla olumlu yorumlar yaptıkları dikkat çekiyor.