Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Emine Akkaya, haftalık burç yorumunda Koç Burcu için neler söyledi?

Emine Akkaya, haftalık burç yorumunda Koç Burcu için neler söyledi?

tarafından sevda

Astrolog Emine Akkaya, youtube kanalında yaptığı haftalık burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog 4 -10 Mart haftasında Koç burcu için şunları söyledi;

Sevgili Koçlar, işinizle alakalı geçtiğimiz haftadan daha mutlu bir haftaya giriş yaptınız, tadını çıkarın. Beklediğiniz bir iş kapısı veya para varsa güzel haberler alacaksınız bereketli, sakin ve  keyifli bir haftadasınız.

İşin gerginliğinden özel hayatınızı ikinci plana attınız ancak bu hafta ilişkinizde yaşadığınız kaoslar da sona erecek ve daha verimli aydınlık bir sürece gireceksiniz. Uzun süredir iş bekleyen işsiz Koçlar işe girecek, Bekar Koç burcu sevgilisine evlilik teklifi edecek. Bu haftata ayrıca anne baba ve kardeşlerinizle de vakit geçirip mutlu olacaksınız.

Sağlık konusunda ise ayak bölgenizde ve midenizde hassasiyet olabilir, düzensiz beslenmemenizi öneririm. Satmak istediğiniz bir ev söz konusu ise bu konuda da aydınlık haberler var.