Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma 36. Bölüm Fragmanı İzle! Kemal ile Yıldız’ı Halit fena basıyor!

Yasak Elma 36. Bölüm Fragmanı İzle! Kemal ile Yıldız’ı Halit fena basıyor!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinin 36. yeni bölümü 11 Mart Pazartesi günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte.

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 36. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Kemal ve Yıldız son kez otelde buluşacaklar. Bunu duyan Ender, büyük bir oyun oynuyor. Yıldız, Kemal’e ‘Seni hala çok seviyorum’ diye itirafta bulunuyor. Yıldız ile Kemal’in öpüştüğü o anlarda ise kapıda Ender ve Halit bulunuyor. Halit ve kızı, Yıldız ile Kemal’i otel odasında adeta basıyor…

Yasak Elma dizisinin ekrana gelen 35. son bölümünde ise yaşananlar şöyle:

Lila’nın Yıldız ve Kemal’i bir arada görmesi, Yıldız ve Kemal ilişkisini sorgulamasına yol açar. Yıldız kendini aklamanın peşine düşerken, Ender ve Kemal işbirliğinden şüphelenir. Kemal’in hareketlerinin kontrolden çıkması Yıldız’ı zor durumda bırakacaktır. Alihan Zeynep’in verdiği ani evlilik kararıyla sarsılır. Zeynep ve Yıldız kendi sorunlarıyla ilgilenirken Bursa’da ikisinin de hayatını tümden değiştirecek bir gelişme olur.

Oyuncuları:
Eda Ece
Onur Tuna
Şevval Sam
Sevda Erginci
Kıvanç Kasabalı
Talat Bulut