Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Emine Akkaya’dan 13 – 19 Mayıs Haftalık Tüm Burç Yorumları

Emine Akkaya’dan 13 – 19 Mayıs Haftalık Tüm Burç Yorumları

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Emine Akkaya, youtube kanalında yeni haftanın şifrelerini verdi. 13-19 Mayıs haftasında burcunuz size ne söylüyor? Gökyüzündeki gelişmeler sizleri nasıl etkileyecek? Emine Akkaya, youtube kanalının takipçilerine bu soruların yanıtlarını verdi.

Koç burcundan Balık burcuna kadar tek tek tüm burçlarla ilgili detaylar veren Emine Akkaya, “Biraz hava sıcak-soğuk dengemiz yıprandı.Her şey çok güzel olacak. Muhteşem olacak, her şey muhteşem güzel olacak. Baharın verdiği oluşum, baharın verdiği coşku bize iyi gelecek” açıklamasını yaptı.

Koç burçları için iş kaybı ve stresi olacağını ifade eden Emine Akkaya, maddi kaybın da bu burç insanlarını öfkelendirdiğini ifade etti. 22 Mayıs’tan sonra parasal konularda Koç burçları için toparlanma olacağına değinen Akkaya, inançlarınızı ve ruhunuzu kaybetmemeniz gerektiğini ifade etmekte. Özel hayatta uzun süredir devam eden ilişkideki gerginlikler sürecek ama evliliğe gidebilirsiniz. İlişkisi olmayan Koçlar için ise muhteşem bir ilişki müjdesi verdi.

Emine Akkaya’nın tüm burçlarla ilgili yorumlarını videodan izleyebilirsiniz.