Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 13- 19 Mayıs haftalık burç yorumları!

Hande Kazanova’dan 13- 19 Mayıs haftalık burç yorumları!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, yeni haftanın burç yorumlarını youtube’da paylaştı. Cevapla.tv kameralarına konuşan Kazanova, yeni haftanın şifrelerini verdi. Tüm burçlarla ilgili tek tek yorumlarda bulunan Hande Kazanova, önemli detaylardan bahsetti ve takipçilerine de yeni haftanın şanslı ve şanssız konularını anlattı.

Hande Kazanova, “Haftaya Ay, Başak Burcu’nda iken günlük işlerimizin üzerine eğilerek başlayacağız. Salı, perşembe ve cuma günlerini bu hafta önemli işlerimiz için kullanmaya özen göstermeliyiz. Kalıcı ve sağlam adımlar atmak kolay olacak. Kadın erkek ilişkilerinde güzel sonuçlar elde edebiliriz. Çarşamba günü Venüs, Boğa Burcu’na geçiyor. İlişkilerimizde kalıcı, güzel ve sağlam temelli adımlar devrede olacak. Bir gün sonra Mars, Yengeç Burcu’na geçecek. Tepkilerimize dikkat etmemiz gerekecek. Alınganlıklarımız yüksek olabilir. Duygusal tepkiler vermeye meyilli olabiliriz” açıklamasında bulundu.

Bu dönemde duygusallığın bizleri yorabileceğine değinen Hande Kazanova, ev ve aile konularına dikkat edilmesi gerektiği mesajını verdi.

Dolunay ile birlikte iş konularında iyi sonuçlar alınacağına değinen Hande Kazanova, herkese güzel bir hafta diledi.
Kazanova’nın açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz.