Ana sayfa Dizi Haberleri Emir Tarık Tekin, Sadakatsiz dizisine veda mı etti, yoksa devam mı edecek?

Emir Tarık Tekin, Sadakatsiz dizisine veda mı etti, yoksa devam mı edecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinde önceki akşam heyecanlı anlar yaşanmıştı. Çok iyi reytingler alan ve AB ile ABC1 gruplarını birinci bitiren Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterine Emir Tarık Tekin hayat veriyor.

Yasak Elma’da Ender’e hayat veren Şevval Sam ile Beşiktaş’ın eski futbolcularından Metin Tekin’in oğlu olan Emir Tarık Tekin, karakteri öyle başarılı bir şekilde ortaya koydu ki, herkesi de fazlasıyla şaşırttı. Tekin, kendi kişiliğinden çok zıt bir kişiliğe büründü. Bunu da başarıyla sergiliyor.

Selçuk, Sadakatsiz dizisinin kötü karakterlerinden ve kadına şiddet gösteren bir öğe olarak olumsuzluğu temsil ediyor. Genç oyuncunun canlandırdığı Selçuk karakteri, dizinin 14.bölümünde bir inşattan aşağıya düştü.

Takip ettiği Nil’in bir inşaata çıkması ve Volkan’ın da yanlarına gelmesi sonrasında yaşanan kargaşada bir karakter aşağıya düştü. Bu karakterin de Selçuk olma ihtimali çok yüksek. İzleyiciler de karakterin diziden ayrılıp ayrılmadığını sorguluyor.

Ancak Sadakatsiz dizi setinden gelen haberlere göre Selçuk karakteri yoluna devam edecek. Emir Tarık Tekin’in ayrılması gibi bir durum şimdilik yok.