Ana sayfa Dizi Haberleri En İyi Dizi Çifti için Yalı Çapkını, Gönül Dağı, Yargı, Emanet, Kızılcık Şerbeti, Kuruluş Osman, Kardeşlerim’in çiftleri de yarışıyor!

En İyi Dizi Çifti için Yalı Çapkını, Gönül Dağı, Yargı, Emanet, Kızılcık Şerbeti, Kuruluş Osman, Kardeşlerim’in çiftleri de yarışıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Dizilerin sevilen oyuncuları, ekrandaki partnerlikleriyle de sosyal medyanın gündeminden düşmüyorlar. Yer aldıkları yapımlardaki rolleri kadar, birlikte kamera karşısına geçtikleri partnerleriyle de dizi çifti olarak izleyenler tarafından kimi zaman kıyasıya eleştiriliyor, kimi zaman beğeni dolu yorumlarla sosyal medyanın gündeminden düşmüyorlar!

Her hafta ekrana gelen dizileriyle gönüllere taht kuran oyuncuların, hayat verdikleri karakterlerle birlikte birbirlerine yakışmalarına da izleyiciler ayrıca puan veriyor. Genellikle izleyicinin oylarıyla belirlenen farklı kurum ve kuruluşların, internet platformlarının yarışmalarında en çok merak edilen ödül de ‘En İyi Dizi Çifti’ ödülü oluyor.

En İyi Dizi Çifti için Yalı Çapkını, Gönül Dağı, Yargı, Emanet, Kızılcık Şerbeti, Kuruluş Osman, Kardeşlerim'in çiftleri de yarışıyor! 9

2015 yılından beri düzenlenen ve 34 ayrı kategoride 340 adayın yarıştığı bir ödül töreni olan ‘Türkiye Gençlik Ödülleri’ için internet üzerinden oylamalar da başladı. Platformun twitter, instagram, pinterest gibi alanlardan Google Play ve App Store uygulamaları üzerinden oy kullanılabileceği duyurulmakta.

En İyi Dizi Çifti için Yalı Çapkını, Gönül Dağı, Yargı, Emanet, Kızılcık Şerbeti, Kuruluş Osman, Kardeşlerim'in çiftleri de yarışıyor! 10

İzleyicinin yoğunlaştığı ‘En İyi Dizi Çifti’ kategorisindeki adaylar da belli oldu! Buna göre; Yalı Çapkını dizisinden Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in oynadıkları Seyran ve Ferit, Teşkilat’tan Deniz Baysal ve Murat Yıldırım’ın oynadıkları Zehra ve Ömer, Gönül Dağı’ndan Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan hayat verdiği Dilek ve Taner, Kızılcık Şerbeti’nden Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün oynadığı Doğa ve Fatih, Yargı’dan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı Ceylin ve Ilgaz, Kuruluş Osman’dan Özge Törer ve Burak Özçivit’in oynadıkları Osman Bey ve Bala Hatun, Kardeşlerim’den Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’ın oynadıkları Asiye ve Doruk, Kardeşlerim’den Lizge Cömert ve Bilal Yiğit Koçak’ın oynadıkları Süsen ve Ömer ile Emanet’ten Nana Stambolishvilli ve Halil İbrahim Ceyhan’in oynadığı Nana ve Yaman…

En İyi Dizi Çifti için Yalı Çapkını, Gönül Dağı, Yargı, Emanet, Kızılcık Şerbeti, Kuruluş Osman, Kardeşlerim'in çiftleri de yarışıyor! 11

Her yıl 1 Mart-15 Nisan tarihleri arasında oylama yapılmakta. Şimdi gözler, bu oylamanın sonucunda hangi çiftin birinci sırada yer alacağında! Oylama yapıldıktan sonra ödül töreninin de geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Mayıs ayında büyük bir organizasyonla sahiplerini bulması bekleniyor.