Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in çok özel bir amaç için yaptığı tasarım hem hayran bıraktı hem de çok duygulandırdı!

Hande Erçel’in çok özel bir amaç için yaptığı tasarım hem hayran bıraktı hem de çok duygulandırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Sen Çal Kapımı dizisiyle gelmişti Hande Erçel. 8 Eylül 2021 tarihinde final bölümü yayınlanan dizinin, 80’den fazla ülkeye satılması ile birlikte dünya çapında bir şöhrete kavuştu oyuncu. Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı diziden sonra bir başka yapımda rol almadı. Hayranları onu heyecanla beklerken oyuncu, Disney Plus ile anlaştı.

Haziran ayında açılan Disney + platformunun bir yapımında oynaması beklenen oyuncunun şu an için onayladığı bir projesi yok. Hayranları onun yeni işini merakla bekliyor. Bu arada ünlü oyuncunun, yaşadığımız deprem felaketi sonrasında yaptığı destekler de sosyal medyaya yansımıştı.

Pek çok ünlü oyuncu gibi organizasyonlarda görev alan Hande Erçel, Ahbap, İhtiyaç Haritası gibi kuruluşlarla birlikte deprem bölgesine yardım gönderilmesi konusunda destek verdi. Oyuncu, hem yaptığı videolu ya da yazılı mesajlarıyla sosyal medyadan bölgede insanların ihtiyaçlarını aktardı hem de organizasyonlarda görev alarak 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinde yaraların sarılmasına katkı vermeye çalıştı.

Hande Erçel'in çok özel bir amaç için yaptığı tasarım hem hayran bıraktı hem de çok duygulandırdı! 8

Hande Erçel’in bu çabaları, pek çok ünlü isim gibi oyuncunun bir kez daha takdir görmesini sağladı. Canla başla çalışan ünlü oyuncular içinde yer alan Hande Erçel, bununla da kalmayarak özel bir çaba daha gösterdi. Kendisini yakından takip edenler, oyuncunun resim çizmeyi çok sevdiğini de biliyor. Bu kez yeteneğinin depremzedeler için ortaya koydu Hande Erçel!

Hande Erçel'in çok özel bir amaç için yaptığı tasarım hem hayran bıraktı hem de çok duygulandırdı! 9

Elle Türkiye dergisinin özel sayısı için bir kapak tasarımı yapan Hande Erçel’in tasarımı beğeni topladı. “Kenetlenme” adıyla depreme özel olarak çıkarılan sayının kapağında, Hande Erçel’in çiçeklerle süslü bir tasarımı yer almakta. Erçel, deprem sonrasında Türk halkının kenetlenmesi ve büyük bir dayanışma örneği göstermesini anlatmaya çalışmakta bu tasarımı ile. Oyuncunun Elle Türkiye dergisinin kapağında yer alan tasarımının ayrıca tshirtlere de basılacağı ve gelirin de deprem bölgesindeki ihtiyaçlara aktarılacağı öğrenildi.

Hande Erçel de instagram sayfasından derginin yayınlanması ile birlikte kapağını paylaştı.