Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu’ndan sonra Emanet dizisinde Nana kurtarıcı oldu mu? Halil İbrahim Ceyhan çok iddialı!

Sıla Türkoğlu’ndan sonra Emanet dizisinde Nana kurtarıcı oldu mu? Halil İbrahim Ceyhan çok iddialı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında yeniden izleyicilerle buluşan Emanet dizisinin üçüncü sezonu başladı. Dizinin reytingler noktasında tüm kişiler kategorisinde biraz yükseliş sağlaması dikkatleri çekerken, AB ve ABC1 kategorilerinde çok düşük gelen oranlarda bir düzelme henüz yaşanmadı.

Hafta içi gündüz saatlerinde yayınlanan Emanet dizisinden Sıla Türkoğlu’nun ayrılmasının ardından yeni sezonda hikayenin nasıl gelişeceği ve reytinglerin nasıl geleceği, izleyici tepkisi en çok merak edilen konulardı. Kadın başrol olarak Nanuka Stambolishvili hikayede Nana karakteri ile yer almaya başladı.

Halil İbrahim Ceyhan, Gürcistan doğumlu model ve oyuncu Nanuka ile iyi bir dizi çifti görüntüsü veriyor. İki genç oyuncunun ekrandaki uyumunun da izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandığını sosyal medyadaki yorumlardan anlayabilirsiniz.

Sıla Türkoğlu'ndan sonra Emanet dizisinde Nana kurtarıcı oldu mu? Halil İbrahim Ceyhan çok iddialı! 8

Emanet dizisinde Yaman ile Nana arasındaki sahneler ilgi çekse de, Sıla Türkoğlu’nun olduğu dönemlerdeki kadar iyi reyting oranları elde edilemedi. Dizinin hikayesinden memnun olduğunu belirten hayranlar, diziye olan desteklerini sürdürüyor.

Bir izleyici yorumunda, “Hikaye harika gidiyor yeni karakterimiz Nana da diziye renk kattı resmen. Yaman’ın diğer yarısıymış acıları, yaraları, zor geçen çocuklukları, yetenekleri ile birbirini buldular” diyerek Emanet’in üçüncü sezonundan memnun olduğunu ortaya koydu.

Birçok dizi hayranı da dizinin hikaye noktasında gidişatından memnun olduğunu paylaşımları ile ortaya koyuyor.

Halil İbrahim Ceyhan ise düşen reytingler nedeniyle gelen eleştirilere bir yanıt verdi.

Sıla Türkoğlu'ndan sonra Emanet dizisinde Nana kurtarıcı oldu mu? Halil İbrahim Ceyhan çok iddialı! 9

Oyuncu, “Biz teknik olarak baktığımız zaman birebirlerde aynı skalayı yakaladığımızı çok net bir şekilde görebiliyoruz. Eylül ayı yaz tatilinin yeni bittiği, okulların yeni açıldığı bir dönem. Şu anki reytinglere bakıp da yorumlar yapmak çok da sağlıklı değil. Çünkü çok farklı yapımlar, farklı projeler var. Hepsi bir anda başlıyor. İzleyici de bakınmak istiyor ama bizim reytinglerimiz birebirlerde aynı olduğu gibi devam ediyor” şeklinde konuştu.

Hem izleyiciler Emanet dizisinin yeni kadın oyuncusu Nanuka’dan memnun hem de Halil İbrahim Ceyhan, reyting sonuçlarında bir sorun olmadığı düşüncesini taşıyor. Emanet dizisi Kanal 7 ekranlarında hafta içi yayınlanmaya devam ediyor.