Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş’in gözde partnerleri Özgü Kaya ile Berker Güven set dışında da çok iyi anlaşıyor!..

Üç Kız Kardeş’in gözde partnerleri Özgü Kaya ile Berker Güven set dışında da çok iyi anlaşıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmaya başlayan ve  İclal Aydın’ın çok satan aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Berker Güven ile Özgü Kaya ikilisinin partnerliği izleyiciden büyük ilgi görüyor.

Üç Kız Kardeş’te ‘Türkan’ ve ‘Somer’ karakterlerine hayat veren iki ünlü oyuncu güzel bir uyum yakaladı ve bu uyum kısa sürede izleyiciye de geçti.

Berker Güven ve Özgü Kaya ikilisi set dışında da iyi anlaştı ve bu uyum, ekranlarda izleyici nezdinde karşılığını buldu.

Berker Güven instagram hesabında, partnerine övgülerde bulunduğu bir paylaşım yaptı. Oyuncu paylaşımına, ‘Partner gibi partner, arkadaş gibi arkadaş, yoldaş gibi yoldaş’ notunu düştü.

Üç Kız Kardeş'in gözde partnerleri Özgü Kaya ile Berker Güven set dışında da çok iyi anlaşıyor!.. 7

Özgü Kaya da Berker Güven’e, ‘Ya Sen benim canımsın, bal partner yorumuyla cevap verdi . Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş’te iki genç oyuncunun partnerliği dizinin akıbetini çok etkileyecek gibi görünüyor.

Dram türündeki yapımda Özgü Kaya, daima korunmaya muhtaç bir kadın olan ‘Türkan’a hayat veriyor. ‘Somer’ karakterinde ise Berker Güven yine farklı duyguları yaşayan ve izleyicilerin Alev Alev dizisindeki gibi önce sinir olacağı, sonra da seveceği bir karakterle ekrana geliyor.

Sevgisiz bir ailede büyüyen ‘Somer’ gün geçtikçe Türkan’ın iyiliğine kayıtsız kalamayacak annesi ve sevgilisinden görmediği anlayışı ve inceliği onda görecektir.