Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranların en sevilen “sert” karakteri Nejat İşler’i yine sert bir karakterle geliyor!

Ekranların en sevilen “sert” karakteri Nejat İşler’i yine sert bir karakterle geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nejat İşler, yaklaşık 20 yıl önce Şehnaz Tango dizisiyle parladığından bu yana ekranın en sevilen yüzlerinden biri. Sıra dışı karakteriyle dikkat çeken ve projelerinde çok seçici davranan yetenekli oyuncu en son Saygı dizisiyle ekrana gelmişti. Yakışıklı oyuncu şimdi bir Netflix projesiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yakışıklı oyuncu Nejat İşler artık genelde sert karakterleri canlandırıyor. Sert ama adaletin yanında… En son rol aldığı ve BluTV’de yayınlanan Saygı dizisinde canlandırdığı kendine has bir adalet anlayışı olan Ercüment Çözer karakteriyle hayranlarının bir kez daha sevgisini kazanan oyuncu yine sert bir karakterle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Saygı dizisi toplam iki sezon sürdü ve Nejat İşler hayranları da ünlü oyuncuyu yeniden Ercüment Çözer olarak izleme keyfi yaşadı. Saygı dizisi sona erdikten sonra bu kez bir seri film projesi için sete çıkmaya hazırlanıyor.

Ekranların en sevilen “sert” karakteri Nejat İşler’i yine sert bir karakterle geliyor! 7

Nejat İşler’in yeni projesinin adı Kötü Adamın 10 Günü. Yazar Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanında uyarlanan filmin yönetmeni ise Asmalı Konak, Ezel, Menekşe ve Halil, Karadayı gibi unutulmaz işlere imza atan Uluç Bayraktar.

Nejat İşler, başrolünde yer aldığı filmde artık kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan bir avukatın kötü adam olmaya karar vermesini anlatıyor. Filmde Nejat İşler’in yanı sıra Barış Falay, Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler, Rıza Kocaoğlu, İlayda Alişan ve Hazal Filiz Küçükköse yer alıyor.

Bir seri film olacak projenin ilk yapımı olan İyi Adamın 10 Günü’nün çekimleri bir süre önce tamamlanmıştı. Ay Yapım tarafından çekilen seri üç filmden oluşacak.