Ana sayfa Dizi Haberleri Saygı dizisindeki dövüş sahneleri Miray Daner’in gözünü korkuttu!

Saygı dizisindeki dövüş sahneleri Miray Daner’in gözünü korkuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Miray Daner yaz döneminde Saygı dizisinin ikinci sezonu için kamera karşısına geçti. Nejat İşler, Boran Kuzum ve Ercan Can ile birlikte projenin ilk sezonunda da birlikte yer alan oyuncu, yine etkili performans sergiledi.

BluTV’de yayınlanan Saygı dizisinin ikinci sezonu beğeni toplarken, Miray Daner’in canlandırdığı Helen karakteri de hem imajı hem de dövüş sahneleri ile çok dikkat çekti.

Miray Daner, ilk sezonda dövüş sahneleri pek olmadığında sıkıntı yaşamamıştı. Ancak ikinci sezonda senaryoda yer alan aksiyon dolu sahneler oyuncunun gözünü korkuttu.

Silah kullanması gerektiği ve yakın dövüş yapmak zorunda olduğu sahneleri ilk başta nasıl yapacağını bilemeyen oyuncu, endişelendiğini anlattı.

Saygı dizisindeki dövüş sahneleri Miray Daner'in gözünü korkuttu! 7

Ancak özel bir ekip tarafından eğitilen oyuncu, aksiyon dolu sahnelerde çok başarılı oldu ve o anlarda çok da eğlendi.

Katıldığı youtube programında bu konuya değinen Miray Daner, şu sözleriyle dikkatleri çekti:

“Çok güzel iki tane dövüş sahnesi çektik. Aşırı keyif aldım. Hatta ilk okuduğumda ‘hiç bilmediğim bir şey ben nasıl yapacağım bunu’ dedim. Benim çok sıkı çalışmam lazımdı, kendime çok güvenmiyordum. Ama çıkan sonuçtan çok memnun oldum. Aşırı heyecanlı ve çok keyifliydi benim için.”