Ana sayfa Dizi Haberleri En verimli dönemini yaşayan usta oyuncu Haluk Bilginer, proje üzerine proje patlatıyor!

En verimli dönemini yaşayan usta oyuncu Haluk Bilginer, proje üzerine proje patlatıyor!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Usta oyuncu Haluk Bilginer, Show TV’nin yeni dizisi Baba ile bu sezon ekranlara hızlı bir giriş yaptı. 2017 yılında yayınlanan Kara Yazı adlı dizide canlandırdığı Oğuz karakterinden sonra televizyon dünyasına uzun bir ara veren Bilginer’in ulusal ekrana dönmesi hayranları tarafından sevinçle karşılandı.

Genç ve başarılı bir oyuncu kadrosuyla birlikte Baba dizisinde yer alan Haluk Bilginer sayesinde diziye olan ilginin her geçen gün arttığı ve gelecek sezonda da dizinin devam edeceğinin ortaya çıkması Baba izleyicisini bir hayli mutlu etti.

Peş peşe yeni projelerle son dönemde gündemden düşmeyen 67 yaşındaki Haluk Bilginer, adeta altın çağını yaşıyor. Usta oyuncu Netflix’te 30 Mart’ta izleyicilerle buluşan ve yönetmenliğini Onur Saylak’ın yaptığı Uysallar dizisinden sonra yeni bir projeyle anılmaya başlandı.

En verimli dönemini yaşayan usta oyuncu Haluk Bilginer, proje üzerine proje patlatıyor! 7

2023 yılında ekrana gelmesi planlanan “The Turkish Detective” için anlaşan Haluk Bilginer, dizide Çetin İkmen karakterine hayat verecek. Barbara Nadel’in kaleme aldığı Çetin İkmen serisinin dizi olacağı haberi geçtiğimiz yıllarda konuşulmuştu.

Günümüz İstanbul’unda geçen ve 24 romana ulaşan CWA Silver Dagger ödüllü seride Çetin İkmen ve ortağı Mehmet Süleyman’ın şehirde işlenen suçları çözüşü anlatılıyor. Dizide Çetin İkmen’i ortağı Mehmet Süleyman karakterini Amerikalı aktör Ethan Kai oynayacak. Allen ise onlara suçlara çözmekte yardım eden Dedektif Ayşe Farsakoğlu’yu canlandıracak.