Ana sayfa Dizi Haberleri İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün rol arkadaşları tek tek belli oluyor!

İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün rol arkadaşları tek tek belli oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanacak olan yeni yaz dizisinin başrolünde İlayda Alişan ile Burak Yörük ikilisi buluştu. Bir Yaz Dizisi adıyla ekrana gelecek olan yapım için ön hazırlıkların da devam ettiği gelen haberler arasında.

Kanal D’nin iç yapım olarak ortaya çıkarttığı dizinin oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. Halil İbrahim Kurum, Zeynep Kankonde, İlkin Tüfekçi ve Ceren Taşçı gibi isimler ile anlaşmalar yapıldığı ortaya çıktı. Kadroya en son katılan ismin ise Hazal Benli olduğu ortaya çıktı. 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2015 yılından bu yana setlerde yer alan tecrübeli bir isim.

Deniz Yıldızı, Seddülbahir 32 Saat, Kara Yazı, Bu Şehir Arkandan Gelecek gibi dizilerle tecrübesini artıran Hazal Benli’yi birçok izleyici Kırgın Çiçekler’den hatırlayacaktır. Bu dizide Hazal Benli Fadik komiser karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Önceki sezon Arıza dizisinde Derya karakteri ile yer alan Hazal Benli, ayrıca Kuruluş Osman’da da Zoyi karakteri ile 7 bölüm yer almıştı.

İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün rol arkadaşları tek tek belli oluyor! 7

Bir Yaz Dizisi isimli yeni proje özellikle başrol oyuncularının uyumlu görüntüsü ile sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı. İlayda Alişan ve Burak Yörük ikilisini çok başarılı bir dizi çifti olarak gören hayranlar da heyecanla çekimlerin başlamasını bekliyor.

Bir Yaz Dizisi projesini Serdar Gözelekli çekecek. Yönetmen, ön hazırlıkları sürdürürken çekimlerin de yakında başlaması bekleniyor. Haziran ayında dizinin ilk bölümünün yayınlanması planlanırken, setten gelecek haberler de oyuncuların hayranları tarafından merakla bekleniyor.

İlayda Alişan kariyerinde ilk kez bir romantik komedide rol alacak. Oyuncuyu bugüne kadar dram projelerinde görenler için de şaşırtıcı bir deneyim yaşanacak.